Enderrock TV

Smoking Souls i Joan Rovira a Enderrock TV

Aquesta setmana també passaran pel programa musical Pribiz, Clementina i Victòria Quingles

Maika Makovski i Cesk Freixas a Enderrock TV

| 03/04/2017 a les 15:00h

Smoking Souls
Smoking Souls | Xepo W.S.
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Pribiz, Smoking Souls, Clementina, Joan Rovira i Victòria Quingles

Dilluns de dolçor. El grup de l'Anoia Pribiz es presenta amb el seu primer treball discogràfic, Carousel (La Cupula Music, 2016). L'any 2010 dos germans, Anderson i Alan Pribizchuk, van arribar a Catalunya des del Paraguai i van crear el grup. Allà parlaven molt en anglès, i segurament és per això que les lletres dels seus temes també són en aquest idioma. Ja fa un temps que el grup de dos s'ha convertit en un quintet de folk, indie i pop suau i senzill. En directe al plató interpretaran "Be Mine", i el proper divendres 7 d'abril actuaran a la sala Sidecar de Barcelona.

Dimarts de potència. Juntament amb el productor Marc Dasousa (Zoo, Aspencat), els valencians Smoking Souls arriben amb el seu tercer disc d'estudi, Cendra i or (Propaganda pel Fet!, 2017), un treball ple de ritmes trepidants i enèrgics on apareixen sonoritats que poden recordar grups com els anglesos Crystal Fighters. A Enderrock TV presenten "La lluna i tu", i a més són enmig d'una gira que els portarà per diferents ciutats del nostre país. La propera cita és a les 21.30 h d'aquest dijous 6 d'abril a la sala Sidecar de Barcelona.

Dimecres femení. La veu de la cantant Gina Margarit del grup Clementina inundarà l'espai d'Enderrock TV amb la cançó "La por". Aquest tema forma part del primer àlbum del duet, Darrere del vent (autoeditat, 2017). La guitarra, un ukelele i de tant en tant la unió de la veu de Carlos Montfort a la de la Gina creen una màgia encisadora que podreu veure el 6 de maig a Palafolls en el marc del Cicle Circulars.  

Dijous de "Ballar descalç". L'artista revelació per votació popular dels Premis Enderrock del 2016, Joan Rovira, presenta nou disc, Encara tenim temps (Satélite K, 2017). El cantautor ebrenc portarà els ritmes més alegres al plató amb la cançó "Ballar descalç". El podrem veure en concert el proper 28 d'abril a les 21 h a la sala Bikini, dins el Festival del Mil·lenni.

Divendres de poesia musical. La jove cantant i compositora mallorquina Victòria Quingles acaba de presentar el seu treball Nuredduna (Picap, 2017). Amb sons mediterranis acompanya un estil clàssic de cordes amb lletres dels seus amics més propers i de grans poetes mallorquins. Davant les càmeres interpretarà "Presència innombrable", i aquest diumenge 9 d'abril presentarà els temes del disc al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) de Barcelona.

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Enderrock TV, Smoking Souls, Joan Rovira, Pribiz, Clementina, Victòria Quingles

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.