Enderrock TV

Maika Makovski i Cesk Freixas a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa musical Ada Van, El Diluvi i Miquel Vilella

Hora de Joglar i Les Sueques a Enderrock TV

| 27/03/2017 a les 15:00h

Maika Makovski
Maika Makovski | Xavier Mercadé
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Maika Makovski, Ada Van, El Diluvi, Miquel Vilella i Cesk Freixas.

Dilluns de vents càlids. La guanyadora del Premi Enderrock 2017 de la crítica al millor disc en llengua no catalana, Maika Makovski, trepitja el plató d'Enderrock TV per presentar "Canada", una de les cançons del seu nou disc, Chinook Wind (Warner, 2016). L'artista oferirà un concert el 21 de maig al Teatre de Cal Bolet de Vilafranca del Penedès i el 29 de juny serà a casa, a Mallorca, on actuarà al Teatre Principal de Palma a les 20 h.   

Dimarts de vents huracanats. El grup de Sants Ada Van arriba amb la seva fusió de rock-pop indie per presentar en directe "Los campos de azafrán". La cançó es recull al seu últim treball, Una forma huracanada de mantener la calma (La Cupula Music, 2016). 
 
Dimecres de tempestes. L'Ànima (autoeditat, 2017) dels valencians El Diluvi es passejarà aquest dimecres davant les càmeres d'Enderrock TV amb "Vell record". El grup d'Alcoi porta a les terres catalanes el seu mestissatge mediterrani en una gira que el durà aquest divendres 31 de març a les 22.30 h a Lo Submarino de Reus.

Dijous d'aixopluc. El segon treball sota el nom de Miquel Vilella, La línia màgica (Met Records, 2017), és el més pop i vitalista que ha publicat l'artista fins a la data. En directe a plató interpretarà la cançó que dona nom al disc, "La línia màgica".

Divendres de camins que es desfan. El cantautor Cesk Freixas torna aquest 2017 amb una nova Proposta (Dmusical, 2017), un dels discos més esperats de l'any. Es presenta amb la cançó "Potser per tu", que veurem en directe a Enderrock TV. El divendres 7 d'abril a les 21 h Freixas pujarà a l'escenari a l'Auditori de Girona en el marc del Festival Strenes.

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Maika Makovski, Cesk Freixas, Ada Van, El Diluvi, Miquel Vilella, Enderrock TV

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.