Fira

Arriba una nova edició de la Fira del Disc a Barcelona

Del 28 al 30 d'abril l'Estació del Nord s'omplirà de col·leccionistes

A més de parades també es podrà gaudir de les actuacions de The Golden Grahams, Black Gearbox i Nu-b

| 28/04/2017 a les 12:00h

Imatge il·lustrativa
Ja torna a ser aquí la Fira Internacional del Disc de Barcelona. En la seva 23a edició uns tres milions de discos ompliran els expositors situats a l'Estació del Nord juntament amb cedés, devedés, llibres, marxandatge i memorabilia de les diverses èpoques i estils.   

A més, hi haurà una actuació musical cada dia. Aquesta mateixa tarda de divendres a les 6 hi actuarà el grup de rock The Golden Grahams. El dissabte a les 6 de la tarda el grup barceloní Black Gearbox serà l'encarregat de posar el toc musical en directe a la fira, que tancarà el diumenge 30 d'abril a les 7. Abans, però, hi haurà una última actuació en directe a les 5 a mans del grup de rock de Sant Vicenç dels Horts Nu-B.



La fira obrirà a les 3 de la tarda d'aquest divendres, i hi haurà presents grans botigues internacionals i nacionals com Velvet Underground, dels Estats Units; Bionic Records, d'Anglaterra, o Revolver Records i Tamburine, de Barcelona. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, nu-b, fira, Fira del Disc, The Golden Grahams, actualitat, Barcelona, Estació del Nord, Black Gearbox

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.