Estrena

Ocells, sentiments fets paraula

Estrenem el clip "A prop de tu" del seu àlbum de debut, 'A la pell' (Microscopi, 2017)

El disc surt a la venda el proper divendres 26 de maig

Ocells actuarà a la sala Sidecar el 30 de juny

| 09/05/2017 a les 15:00h

Ocells
Ocells | Sergi Munné
Les vivències del cantant del grup Ocells, Isaac Ortega, han servit per fer un primer disc d'estudi, A la pell (Microscopi, 2017), que veurà la llum el proper 26 de maig. El treball comença a l'estil cantautor i va evolucionant fins a un pop-rock psicodèlic amb més presència de la banda.

A Enderrock.cat estrenem el clip del tema "A prop de tu", el més pop de tot el repertori, i del qual Isaac Ortega explica: "És un dels temes finals del disc. És al final perquè l'àlbum té una inèrcia de començar des de la foscor i anar fins a la llum. Sóc molt fan, bé, no sóc fan de res, però escolto molt Radiohead i el seu disc In Rainbows (XL Recordings, 2007), i crec que m'ha influenciat d'alguna manera a seguir aquest camí en els temes". 

La cançó "A prop de tu" juga amb un doble sentit. Ens parla dels moments més foscos que un viu i de la força que neix en algun moment per tirar endavant, segons Ortega, de la "claror personal", i alhora de les relacions de parella, en què de vegades les segones oportunitats no són tan bona idea.

   

Històries personals i familiars del cantant d'Ocells s'uneixen a A la pell (Microscopi, 2017), com diu Ortega: "El disc es podria definir com una oda a la meva família. La dificultat era exposar-ho sense ser agressiu envers cap d'aquestes persones, perquè me les estimo. Jo ho definiria com la història de qualsevol família; totes tenen els seus punts negres i els seus punts clars. Crec que és un treball amb el qual tothom es pot sentir identificat".

El grup Ocells presentarà el disc en directe el 30 de juny a les 21 h a la sala Sidecar de Barcelona.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Ocells, pop-rock, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.