Estrena

Mareta Bufona ens transporta als noranta amb «Vine al camp»

Estrenem «Molt Honorable», un dels temes de l'àlbum que la banda vilanovina publica el 9 de desembre

| 27/11/2017 a les 09:02h

Mareta Bufona
Mareta Bufona | Núria Araüna
Mareta Bufona arriba amb el seu primer àlbum, Vine al camp (Bones Festes, 2017). La banda composta per Llorenç Orriols, Marc Bala, Roger Ribera i Sergi Rigol va presentar la seva maqueta Molt honorable EP (Bones Festes, 2015) en format de casset, i amb l'àlbum han decidit que és el torn del vinil. 

A Enderrock.cat estrenem "Molt Honorable", una de les tretze cançons que es van entregistrar a Cal Pau Recordings. La data de publicació és el 9 de desembre i, per la manera com el vendran físicament, es pot entendre quin és l'estil que vol transmetre el grup. 


Marc Bala, que també forma part de Copa Lotus, grup guanyador del primer premi de la 13a edició del concurs de maquetes Sona 9, explica que la banda està formada per un grup d’amics que van decidir que formar part del mateix projecte podia funcionar i els permetria veure's més sovint.

Llorenç Orriols va ser qui va portar la idea. "Ell és bateria, però ens va ensenyar unes rodes d’acords que ens van agradar tant que ha acabat sent cantant i guitarra", explica Bala. A les primeres idees d'Orriols s’hi van sumar la resta de la banda fins a publicar el primer EP.




El so dels temes recorda el pop dels anys 90. Els vilanovins reconeixen: "Ens flipen les bandes que rasquen fort les guitarres elèctriques, i per això a l’hora de buscar inspiració hem parlat molt de grups com Teenage FanclubDinosaur JrYuckSuperchunk o Real Estate". 

Ells mateixos diuen que són una banda local. De moment han fet la seva primera Gira Ciàtica –com ells l’han batejada–, que els ha dut per una vintena d’escenaris repartits per la geografia vilanovina. Com a Mareta Bufona encara no han sortit d’aquest límit. De moment, tenen confirmat que faran la presentació oficial de l’àlbum el 20 de gener al Foment Vilanoví, a casa, com no podia ser d’una altra manera. 
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, mareta bufona, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.