Festivals

El Desfolca't omple de folk els carrers de Calaf

El festival de música tradicional i popular tindrà lloc el dissabte 17 de juny i tancarà el diumenge 18 amb un vermut musical

Luar na Lubre, Judit Neddermann, Les Absentes i Che Sudaka són alguns dels noms del cartell

| 07/06/2017 a les 11:00h

Judit Neddermann
Judit Neddermann | Juan Miguel Morales
Calaf, petit municipi de l'Anoia, acull des de fa 26 anys un festival dedicat a la música folk, tradicional i popular. Al llarg del cap de setmana del 17 i el 18 de juny hi desfilaran un bon grapat de grups, en 12 concerts diferents en el marc del festival Desfolca't.

Enguany inaugurarà el festival Luar na Lubre, una agrupació gallega reconeguda mundialment per la seva col·laboració amb el cantant i compositor anglès Mike Oldfield. El grup de música celta ja ha publicat 16 discos i arribarà al Desfolca't dins la seva gira de celebració dels 30 anys.

Des d'Euskadi arriba un dels mestres de l'acordió diatònic, Joseba Tapia, el cantant Antonio Rivas amb el seu quartet, i Che Sudaka, que posaran el toc final a la nit del dissabte a base del seu punk reggae party.  

Durant el dia de dissabte també hi haurà les actuacions de la jove cantant de Vilassar de Mar Judit Neddermann, el grup del Solsonès Les AbsentesCarles Dénia i Moussu T e lei Jovents, agrupació d'Occitània. 

El grup de Catalunya Red Rombo acompanyarà la seva música d'un vermut el diumenge 18 de juny a les 12.30 h per posar punt i final al festival tradicional. A més, de 17 h a 20 h del dissabte l’associació Cor de Carxofa oferirà un taller de glosa i cant improvisat i el colombià Antonio Rivas un taller d’acordió vallenato.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, folk, Calaf, música popular, música tradicional, Judit Neddermann, Les Absentes, Desfolca't, festivals, Che Sudaka

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.