concerts

El folk per la llibertat viatja fins a Brussel·les

Músics catalans d'arrel actuaran el dijous 7 de desembre al teatre Molière

​El folk clama per la llibertat

| 30/11/2017 a les 17:10h

Els Inxa Impro Quintet, passejant per Vilobí del Penedès
Els Inxa Impro Quintet, passejant per Vilobí del Penedès | Arxiu del grup
El proper dijous 7 de desembre el teatre Molière de Brussel·les acollirà el concert Folk per la Llibertat, amb les actuacions d'Inxa Impro QuintetPau i Xavier Bayer i Belda & Sanjosex. La cita és a les 20 h i l'entrada és lliure amb taquilla inversa.  

Fa unes setmanes, parlant amb Manu Sabaté del nou disc d'Inxa Impro Quintet i de la presentació que en van fer a Vilafranca del Penedès, comentàvem a Sons de la Mediterrània que 'tradició és llibertat'. I poc ens pensàvem que la frase prendria encara més sentit amb el curs dels esdeveniments.

Aquest dijous 7 de desembre al vespre, després de la manifestació sobiranista que recorrerà el centre de la capital belga (i actual residència de bona part del Govern de la Generalitat de Catalunya), el teatre Molière acollirà un concert amb tres propostes de folk català: els Inxa Impro Quintet, la mitja cobla formada per Pau i Xavier Bayer i Càntut, el projecte sobre el repertori tradicional de la vegueria gironina que aplega Carles Belda i Carles Sanjosé flanquejats per la violinista Coloma Bertran i el multiinstrumentista Jordi Casadesús.  
Arxivat a: Enderrock, Belda & Sanjosex, folk per la llibertat, folk

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.