Estrena

Ja pots veure el clip de «Sungazer», primer avançament del debut de Marc Grau Jr.

'Summer Wildfire', el seu primer disc, veurà la llum el proper mes de setembre

| 23/06/2017 a les 11:00h

Imatge il·lustrativa
Marc Grau Jr. ha mamat la música des de ben petit. Fill del mític Marc Grau –cabdal per entendre l'auge del rock català als anys 80 i 90– i integrant de grups com Los Rotos Pares, engega enguany la seva carrera en solitari. El projecte va sorgir precisament per la insistència de diversos integrants de Pares, que, segons explica el músic, li van contagiar l'entusiasme en un moment personal molt baix, cosa que li va fer agafar la guitarra i posar-se a escriure. "Emprendre un projecte així és un viatge personal maco, i més encara rodejat d'amics."

A Enderrock.cat estrenem la cançó "Sungazer", primer avançament del debut Summer Wildfire (2017), disc que veurà la llum al setembre. L'àlbum està concebut a partir d'experiències personals: "El disc versa sobre incendis vitals, alguns tan virulents com un incendi forestal, i com aquests incendis et marquen l'estiu de la vida i et canvien per sempre, per bé o per malament. Potser d'aquí ve el to melangiós de 'Sungazer'", diu Grau.

"Sungazer" és un d'aquests incendis, "una trobada de matinada que esclata amb la sortida del sol, de com d'efímer i volàtil pot ser l'amor i de com pot aparèixer en qualsevol moment, per petit que sigui. Cada estrofa és una història diferent que m'ha marcat", explica el músic sobre una cançó que "parla de trobades tan úniques com una alba, que no deixa de ser un instant, i de com ens escarrassem a fer de l'amor una cosa perenne malgrat que som a la era del puto Tinder".

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Marc Grau Jr, Summer Wildfire, estrena, Sungazer, estrenes, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.