Actualitat

Hidrogenesse i Me And The Bees al Festigàbal

El festival se celebrarà el 18 i 19 d'agost dins la Festa Major de Gràcia

| 27/06/2017 a les 13:16h

Me and the Bees
Me and the Bees | Txema Yeste
El Festigàbal torna a treure el cap en el marc de la Festa Major de Gràcia, la del Bicentenari, per dotzè any consecutiu, amb una programació a càrrec de la sala gracienca Heliogàbal. El festival tindrà lloc els dies 18 i 19 d’agost, divendres i dissabte de Festa Major, i torna a repetir l'escenari que ja el va acollir l'any passat, el Centre Cívic La Sedeta.

Enguany s'hi podrà veure grups com Museless, Hidrogenesse, Los Bengala, Me And The Bees i Guille Milkyway DJ Set, a més de dos grups que s'anunciaran la segona setmana de juliol. Mentre que el trio Me And The Bees juga a casa i té nou disc, Menos mal (La Castanya, 2017), Museless hi durà la seva electrònica de nova fornada i Hidrogenesse hi desplegarà una vitalitat àcida que ja és entre els clàssics de l'Heliogàbal. Completen el cartell els saragossans Los Bengala i el cantant de La Casa Azul, el madrileny Guille Milkyway, en format DJ.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Heliogàbal, Festigàbal, festes de gràcia, Festa Major de Gràcia, Museless, Me and the Bees, Hidrogenesse, concerts, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.