Actualitat

Guillamino estrena «Perquè tu, perquè jo», la cançó de l'estiu de Tv3 i Catalunya Ràdio

Pau Guillamet compon el hit estiuenc dels mitjans públics, on combina electrònica amb soul

Gemma Ruiz és la fan número u de Maria Arnal i Marcel Bagés

| 13/07/2017 a les 14:00h

Guillamino és el projecte del barceloní Pau Guillamet
Guillamino és el projecte del barceloní Pau Guillamet
Si per als lectors d'Enderrock la cançó de l'estiu va ser "Ballar descalç" de Joan Rovira, TV3 i Catalunya Ràdio han decidit que la cançó de l'estiu 2017 ha de ser "Perquè tu, perquè jo" de Guillamino. El refrescant single ja es pot trobar a Spotify.

L'inquiet músic barceloní últimament ha estat ocupat en els projectes subalterns que combina amb la seva trajectòria en solitari. La Pols i l'Era, Olde Gods o Braqueberry l'han mantingut connectat amb la música negra i l'electrònica, però des del 2013 amb Un altre jo (BankRobber) no teníem notícies de Guillamino

La cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio té tots els ingredients per ser un hit estiuenc: ecos d'electrònica vuitantera, harmonies vocals i falsets embriagadors, baixos i teclats vintage i aromes d'acid house. Tot plegat recorda la música de grans mestres de la pista de ball com Jean-Michel Jarre, George Michael o superdotats de les melodies vocals com Stevie Wonder.

Aquest estiu ens tocarà escoltar la veu de Guillamino cada vegada que posem la televisió o la ràdio públiques. L'any passat la cançó que se'ns va ficar al cap fins a l'extenuació va ser "Fes-te l'estiu" de La Soul Machine.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Guillamino, Tv3, Catalunyà Ràdio, CCMA, Cançó de l'estiu, Perquè tu perquè jo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.