Efemèrides

Seixanta mil persones al Canet Cançó 77

Les Sis Hores de Canet van omplir el Pla d'en Sala malgrat la pluja

| 16/07/2017 a les 09:00h

Els Comediants, uns dels amfitrions de les Sis Hores
Els Comediants, uns dels amfitrions de les Sis Hores | Arxiu
Més de 60.000 persones van acudir a la setena edició de les Sis Hores de Cançó, a Canet de Mar. El Pla d'en Sala –el mateix recinte que encara avui acull els festivals Canet Rock– va viure les actuacions, per aquest ordre, de Lluís Miquel i els 4 Z, Celdoni FonollMarina RossellOvidi MontllorPere TapiasMaria del Mar BonetLluís LlachCosesRamon MuntanerPi de la Serra i Els Pavesos. També hi van ser Els Comediants, encarregats de donar la benvinguda a la seva manera.

L'edició va ser passada per aigua, ja que la pluja va fer acte de presència en diferents moments del festival. Tot i això el públic va seguir tots els concerts amb gran interès. Cal destacar la intervenció de Lluís Llach, que va interpretar l'aleshores recent "Campanades a morts". El festival es va perllongar des d'un quart de deu de la nit fins a dos quarts de cinc de la matinada, superant les set hores, una més que el que anunciava el nom del festival.

L'èxit va ser indiscutible, més si tenim en compte certes prediccions catastrofistes com les que il·lustrava el diari Avui del dia 17 en un article signat per Xavier Sardà: "La guàrdia civil d'Arenys de Mar –segons les nostres notícies– assegurava que enguany seria un fracàs absolut, perquè «los partidos políticos no regalaban entradas para hacer proselitismo». (!)"
 
Especial: Efemèrides
Arxivat a: Enderrock, Canet de Mar, Canet Rock, Lluís Miquel i els 4 Z, Celdoni Fonoll, Marina Rossell, Pere Tapias, Ovidi Montllor, Maria del Mar Bonet, Lluís Llach, Coses, Pi de la Serra, Ramon Muntaner, Pavesos, Sis Hores de Cançó

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.