Festivals

Els amants de Bach s'ajunten a una nova edició del Bachcelona

El festival tindrà lloc del 19 al 25 de juliol

Ton Koopman, la sèrie Bachmosferes o Bach en clau cubana seran alguns dels reclams

| 20/07/2017 a les 10:52h

Paolo Oreni
Paolo Oreni | Arxiu de l'artista
La primera edició del festival Bachcelona, sobre la base del projecte participatiu Bach Zum Mitsingen, impulsada per una colla d’amants de la música de Bach amb ganes d’ajudar a difondre la figura del Kantor de Leipzig, va durar tres dies i va suposar una alenada d’aire fresc en el panorama de la música clàssica a la ciutat.

Des d’aleshores ha anat creixent i consolidant-se, buscant la manera de dur Bach a nous àmbits i introduint novetats cada estiu. Enguany, el festival tindrà lloc del 19 de juliol al 25 en una cinquena edició plena d'artistes interessants.

Així, Ton Koopman protagonitzarà un concert per a nens i nenes i una classe magistral, es connectarà la música de Bach amb la dansa contemporània, s’interpretarà les Variacions Goldberg amb marimba, al Jamboree hi sonarà Bach en clau cubana, la sèrie Bachmosferes durà Bach de passeig per diversos espais barcelonins, els Diàlegs amb la modernitat presentaran programes on s’exposarà la influència del geni alemany en figures com Dimitri Xostakòvitx i Arthur Honegger... i el festival tornarà a col·laborar amb la Filmoteca de Catalunya, amb la projecció de tres grans documentals musicals.
Especial: Festivals
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, clàssica, festivals, Bachcelona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.