ACTUALITAT

Sopa de Cabra anuncia la celebració del seu propi festival a Girona

'La Nit dels Sopa' coincidirà amb la clausura de la gira el 9 de desembre a Fontajau i actuaran a més el Adrià Puntí i M-Clan

100 propostes del Temporada Alta

| 03/08/2017 a les 11:52h

Imatge il·lustrativa
Sopa de Cabra tancarà la gira del disc de retorn amb la celebració d'un festival que recollirà l'esperit rocker del grup i tindrà un caràcter anual.

La primera edició de 'La Nit dels Sopa' se celebrarà el 9 de desembre, en el marc del festival Temporada Alta, i tindrà com a grups convidats el saltenc Adrià Puntí i els murcians M-Clan.
L'anunci s'ha fet en ple mes d'agost tot i que la banda gironina i la seva empresa de management PromoArts Music, dirigida per Xavi Pascual, ja feia mesos que estudiaven la manera de tancar l'exitosa gira del primer disc retorn, Cercles (RGB Suports, 2015). Després d'una temporada de concerts, la creixent demanda els va fer anunciar l'abril passat una segona tongada de bolos arreu dels Països Catalans amb el nom de 'Sopa de Cabra tanca el cercle'.

Finalment, la quadratura del cercle ha estat l'anunci de la celebració d'un esdevenimemt propi i singular, d'un sol dia, a l'estil del Clòwnia que fa quatre anys van fundar Txarango a Sant Joan de les Abadesses o del mític 'Rock and Roll Circus' impulsat pels britànics The Rolling Stones l'any 1968, farà just 50 anys.

El nou festival anomenat 'La Nit dels Sopa' tindrà lloc en el marc de l'ampliada programació musical de Temporada Alta, el dissabte 9 de desembre al Pavelló de Fontajau de Girona, coincidint amb el darrer concert de la gira de Cercles. La primera edició tancarà una nova etapa per als Sopa i, posteriorment, el grup es prendrà un temps indefinit per preparar noves cançons, segons han anunciat en nota de premsa. L'actuació tindrà a més elements sorpresa i altres convidats que s'aniran desvetllant al llarg de les properes setmanes.


L'ESPERIT ROCKER DE SOPA
'La Nit dels Sopa' voldrà "recollir l'esperit del grup i fixar una data anual per a tots els 'soperus' i amb totes aquelles bandes amigues, coetànies i a les que el grup vol mostrar el seu respecte", segons han explicat els promotors. La voluntat de Sopa és que "sigui una nit inoblidable per a tots als seguidors, posant l'accent en l'estil que els va donar vida fa més de trenta anys, i que ha conformat una actitud i una personalitat a la qual mai han renunciat".

Amb aquesta declaració d'intencions, els primers artistes convidats seran el saltenc Adrià Puntí (ex-líder d'Umpah-pah, llegendària banda gironina que va debutar a final dels anys vuitanta de la dècada passada, igual que Sopa de Cabra) i dels rockers murcians M-Clan (que va incorporar a les seves files la darrera gira el guitarrista celoní David Soler, director artístic de l'espectacle 25 anys de Rock Català).

Les entrades per al festival es posaran demà mateix a la venda, a partir de les 10 del matí, a través de www.temporada-alta.net i de www.sopadecabra.cat. El pavelló de Fontajau té un aforament per a més de 5.000 espectadors.
 
Arxivat a: Enderrock, Sopa de Cabra, adrià puntí, la nit dels sopa, M-Clan, Temporada Alta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.