Videoclip

El gal·lès Geraint Rhys canta a favor de la independència

A menys d'una setmana per la Diada el cantautor de Swansea estrena "Visca la Terra" en suport al procés que viu el poble català

Txarango, Els Pets i Jarabe de Palo a la Festa per la Llibertat

| 05/09/2017 a les 12:45h

Foto promocional de Geraint Rhys
Foto promocional de Geraint Rhys
"Visca la Terra" és la cançó que presenta aquest dimarts 5 de setembre el cantautor gal·lès Geraint Rhys clarament en suport al procés català, juntament amb un videoclip on apareixen imatges de les manifestacions que hi ha hagut al país en els últims anys. Per a Rhys aquesta és una manera de combinar la música amb la reivindicació d'una causa justa, i més pocs dies abans de la Diada de l'11 de setembre i del referèndum de l'1 d'octubre. 



La trajectòria del cantautor de Swansea sempre ha anat lligada al compromís. El 2015 va publicar el seu primer àlbum, All That Is Left Is Us (autoproduït, 2015) i els singles "Think Again", "The Lost Generation", "Eternal Sunshine" i la cançó en gal·lès "Ble Mae'r Haul", que li va fer guanyar presència al Regne Unit, i el va portar a ser l'"Artista gal·lès de la setmana" per la BBC.

Aquest any publicarà tres nous singles, entre els quals "Visca la Terra". La seva connexió amb Catalunya ve dels seus viatges musicals pel país. Rhys explica de les seves gires catalanes: "Sempre he notat que la gent estava molt farta de la situació política que es vivia". Pel fe de ser d'una nació petita com Gal·les, explica: "Entenc perfectamet el clam del poble català, com a mínim per poder decidir si volen realment la capacitat de decidir-ho tot o no".

El videoclip que veu la llum avui ha estat realitzat pel gironí Marc Planas, i Rhys assegura que aquesta no serà l'última col·laboració amb Catalunya.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclip, independència, Gal·les, Visca la Terra, independencia, Geraint Rhys

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.