Festivals

L'In-Edit destapa els primers documentals de l'edició 2017

Iggy Pop i Josh Homme, John Coltrane, Madness o Tangerine Dream són alguns dels protagonistes dels títols d'enguany

| 09/09/2017 a les 14:03h

Imatge del documental «American Valhalla» amb Iggy Pop i Josh Homme
Imatge del documental «American Valhalla» amb Iggy Pop i Josh Homme
El festival In-Edit torna aquesta tardor amb la quinzena edició. Del 26 d'octubre al 5 de novembre s'hi projectarà una trentena de documentals musicals de qualitat incontestable. Aquest divendres s'han anunciat els primers títols que formaran la programació d'enguany.

Entre els protagonistes que es filmen en aquesta edició hi ha John Coltrane (a Chasing Train: The John Coltrane Documentary), Iggy Pop i Josh Homme (a American Valhalla), Sepultura (a Sepultura Endurance), Madness (a My Life Story), Tangerine Dream, la música a Corea del Nord, l'escena electrònica de Berlín o els orígens del dancehall. En el cas de Madness, la projecció del documental anirà acompanyada del concert de Suggs, el grup actual del cantant de la banda.

Del panorama nacional hi trobem Alicia's Hands, de Verònica Font i Yolanda Olmos; Ciudadano Fernando Gallego: Baila o muere, sobre Nando Dixkontrol fet per Alex Salgado i Jorge Rodríguez; L'home orquestra. L'aventura dels músics catalans a Amèrica, d'Àlex Gómez Font i Carles Riobó; Qué fue del siglo XX? Una història de 091, d'Alejandro González Salgado, i Kids Used to Sing!, d'Alex Fisherman.
  
Per consultar més novetats de l'edició d'enguany de l'In-Edit només cal que visiteu el seu web.
 
Arxivat a: Enderrock, Barcelona, In-Edit, documental, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.