Actualitat

Biel Majoral canta per la llibertat d'expressió

Hi participen també Fanny Tur i Marcel Pich, entre d'altres

Diverses personalitats de l'illa presenten una cançó reivindicativa

| 26/09/2017 a les 09:00h

Miquel Brunet, Júlia Colom i Biel Majoral
Miquel Brunet, Júlia Colom i Biel Majoral | Arxiu Ona Edicions
"Davant els atacs a la llibertat d'expressió que patim en molts àmbits de la nostra vida, i arran de l'increment que darrerament se n'està produint, un grup de persones integrat per artistes, músics, escriptors, periodistes i gent de la societat civil hem gravat un 'Clam per la llibertat d'expressió'", explica en un escrit el músic i productor mallorquí Miquel Brunet.
 
El vídeo comença amb una lectura en diversos idiomes del fragment de la declaració universal dels drets humans referent a la llibertat d'expressió. Després, Biel Majoral, la cantant de jazz Júlia Colom, Marcel Pich (Taverners), la soprano Fanny Tur, el trompetista Jaume Blázquez Bonnin i la saxofonista Marina Moyà interpreten el cos central de la peça.

La tercera part és a càrrec d'un cor format per diverses persones de la cultura illenca, entre els quals l'escriptor Sebastià Alzamora, la poetessa Antònia Font, el director de teatre Biel Jordà, la periodista Margalida Solivellas i la cantant Marga Rotger.

La lletra de "Clam per la llibertat d'expressió" és del glosador Mateu Xuri, mentre que la música està signada per Miquel Brunet. L'enregistrament es va fer als estudis Ona, a Bunyola.


 

Contingut relacionat

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Fanny Tur, Marcel Pich, Biel Majoral, Miquel Brunet

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.