actualitat

Sopa de Cabra: «Si ara mateix parléssim, ens haurien de posar a Soto del Real amb ells»

La banda ha cancel·lat la presentació del festival 'La nit dels Sopa' arran de les detencions de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart

Lágrimas de Sangre pren partit al procés amb «Rojos y separatistas»

| 17/10/2017 a les 13:16h

Sopa de Cabra
Sopa de Cabra | Xavier Mercadé
Sopa de Cabra ha cancel·lat la roda de premsa de presentació del festival La nit dels Sopa que havia de tenir lloc avui a Girona com a protesta per les detencions dels líders de les societats civils Òmnium Cultural i Assemblea Nacional de Catalunya. Gerard Quintana ha explicat: "Estem trasbalsats, com la major part del país", i ha dit que han pres la decisió "en solidaritat a unes entitats que han catalitzat un moviment reivindicatiu i pacífic exemplar".

"La prioritat és defensar aquesta gent", continua Quintana. "Són gent d’una gran qualitat humana i són els nostres amics. Si ara mateix parléssim, ens haurien de posar a Soto del Real amb ells." Per la seva part, Josep Thió hi afegeix: "En moments difícils com els que estem vivint se’ns fa molt difícil pensar en la música. La música és tendresa i amor. Estem preocupats pel que passa al país i pel que està provocant aquesta democràcia totalitària que ens governa. Parlar del nostre festival és parlar d’un dia que ens fa molta il·lusió, d’un dia que serà molt bonic. Ara mateix, parlar-ne no és el que toca".

Gerard Quintana apunta que casualment els grups que participaran en aquesta primera edició pertanyen a dues de les ciutats més castigades de l’Estat espanyol aquestes darreres setmanes: "El nostre festival serà una gran festa que unirà dos grups de Girona i un de Múrcia. Precisament, dues de les ciutats més reprimides darrerament per l’Estat".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, procés, La nit dels Sopa, Sopa de Cabra, 1 d'octubre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.