Vídeo

Lo Pau de Ponts respon a la rumba que demana presó per a Puigdemont

El lleidatà eixampla el seu repertori sobiranista amb una cançó on defensa el President

Del referèndum a la declaració suspesa, 11 cançons per explicar aquests dies

| 25/10/2017 a les 12:28h

Lo Pau de Ponts
Lo Pau de Ponts | Arxiu
El músic de Ponent s'ha tornat a mostrar a favor de la independència de Catalunya. Aquesta vegada però, ha penjat al seu perfil de Facebook una nova rumba com a resposta a un vídeo que fa dies que corre per la xarxa, on un grup de gent canta a ritme de ventilador: 'Puigdemont te van a meter en prisión'

Lo Pau de Ponts rebla amb versos com: 'Puigdemont no et tancaran pas aumon', 'Ai Trapero, no tinguis por de cap pepero' o 'Ai Junqueras, no et tancaran a galeres'. El cantant i guitarrista acaba amb un vers de Raimon: 'Nosaltres no som d'eixe món', de "Diguem no". 



Aquesta cançó en defensa al president de Catalunya se suma al repertori sobiranista De Ponts, que té cançons com "L'havanera sobiranista", "Votarem en referèndum" o "La sardana del procés". 

El vídeo al qual respon i que demana presó per al president de la Generalitat a ritme de rumba fa uns dies que aixeca polseguera per les xarxes socials. Fins i tot s'havia arribat a assegurar que els protagonistes eren jutges de l'Audiència Nacional, tot i que el rumor ha estat desmentit. També s'ha relacionat un dels nois com a membre del grup sevillà El Porvenir, però tampoc és clar.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, referèndum, 155, rumba, puigdemont, 1 d'octubre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.