Concert

El truc final de Love of Lesbian

El grup està a punt de penjar el cartell de sold out per les dues nits al Sant Jordi Club

| 26/10/2017 a les 18:00h

Love of Lesbian
Love of Lesbian | Noemí Elias
Fa uns mesos Love of Lesbian anunciava tres concerts per finalitzar la Gira Halley, que els ha dut a sales i recintes d’arreu de l'Estat espanyol. El primer és a Madrid, i els dos últims es faran al Sant Jordi Club els dies 24 i 25 de novembre. Les entrades per al dissabte 25 es van esgotar fa mesos, i el grup ha publicat a les xarxes que en queden molt poques per al dia abans, divendres. Si vas tard i encara no tens entrades, les pots comprar aquí.

El grup català ha rebut diversos premis amb el seu darrer àlbum, El Poeta Halley (Warner Music Group, 2016): un Grammy Latino al millor disseny de disc, dos premis a Los 40 Music Awards, el premi ARC a la millor gira internacional, i els PremiSoundie al millor guió i creativitat pel videoclip "Bajo el volcán" i millor grup de la crítica i millor grup d'impacte en festivals. Des d'Enderrock li va arribar també un premi amb el qual es defineix l'any 2016 de Love of Lesbian: Millor artista de l'any.

Santi Balmes i companyia tenen preparat un gran directe per al final de gira, on se sentiran tant cançons de l'últim àlbum com els temes que els han dut a la fama, una fórmula que saben que funciona a la perfecció.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, el poeta halley, final de gira, sant jordi club, love of lesbian

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.