estrenes

La primavera narrada de Socunbohemio

Estrenem en exclusiva el primer avançament del proper àlbum de la formació barcelonina, previst per aquesta tardor

Xicu canta des de més amunt

| 27/05/2021 a les 14:15h

Socunbohemio
Socunbohemio | Juan Miguel Morales
"Conte de primavera" és la nova cançó del jove barceloní conegut pel pseudònim Socunbohemio. L'artista, que ja fa un temps que es va fent un lloc en el panorama del pop català més actual -inpirat per La IaiaEl Petit de Cal ErilJoan Miquel Oliver o la també mallorquina, Maria Jaume-, es troba preparant el primer àlbum d'estudi, previst per aquesta tardor i del qual encara no se'n saben gaire més coses que el que avui podem descobrir en exclusiva: l'harmonia de "Conte de primavera", que sortirà a la llum a totes les plataformes aquest divendres. 



El projecte en solitari de l'Artur, el cantautor i estudiant de física de vint anys que s'amaga rere l'etiqueta Socunbohemio, pren enguany un nou rumb que passa per la crescuda de la formació: "El projecte va donar una volta aquest passat febrer, quan vaig decidir acompanyar-me d'una banda i transformar el projecte en un grup musical", explica. De fet, "Conte de primavera" és la primera senya que Socunbohemio presenta amb aquest nou format. Qui també l'ha acompanyat en aquesta aventura és Massaviu, productor i músic, i Molly, també cantautora emergent, que s'ha encarregat de fer la portada del senzill. 

Respecte a l'evolució sonora que s'espera amb aquesta segona part del projecte, l'autor comenta que "no hem matat Socunbohemio, però inevitablement l'essència ha madurat". D'altra banda, admet que sempre ha optat per gestionar de forma autònoma el projecte musical, però que últimament ha detectat el "desavantatge que això suposa davant les oportunitats de tocar en directe", i que no descarta buscar alguna alternativa que els pugui encaixar. 
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, barcelona, socunbohemio, estrenes, conte de primavera, senzill, pop de butxaca

COMENTARIS

-

Anònim, 01/06/2021 a les 13:41

adoooor aquesta nova cançó!!!💐💐💐

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.