Actualitat

La Pegatina celebrarà els 15 anys amb un disc que no vol mirar enrere

L'àlbum s'espera per a la primavera del 2018 i l'està produint Rafa Arcaute, guanyador de 15 Latin Grammy

Parlem amb el cantant del grup, Adrià Salas, perquè ens n'expliqui els detalls

| 13/12/2017 a les 13:00h

La Pegatina
La Pegatina | Bernat Almirall
El 2018 serà l'any de La Pegatina per dos motius: primer, perquè compleixen 15 anys com a banda, i segon, perquè ho celebren amb un disc del qual encara no ens poden dir el títol. Hem parlat amb Adrià Salas sobre com serà aquest disc, i el primer que ens ha volgut deixar clar és que no serà una retrospectiva: "Parla del canvi intern i extern, nosaltres sempre mirem endavant, encara que estiguem fent 15 anys i vingui de gust mirar enrere".

El que sí que poden anunciar és que el productor d'aquest sisè àlbum és l'argentí Rafa Arcaute, un nom de talla internacional amb 14 Latin Grammy a l'esquena que ha treballat amb artistes com Calle 13, Residente, Julieta Venegas o Andrés Calamaro. I com van contactar amb un professional tan sol·licitat? "Juntament amb l'equip de la Warner vam fer una llista de productors i entre tots vam decidir que en Rafa era el millor, li vam passar trenta cançons i en va triar les deu que precisament ens agradaven més." 

I com és treballar amb ell? "És un dels millors productors moderns, per tant és normal que sempre vingui amb jet lag perquè té molta feina. De tota manera, és molt treballador i a nosaltres ens ha ajudat molt tenir la nova visió d'una persona externa amb qui no havíem treballat."

Aquests dies La Pegatina està enclaustrada als Medusa Estudios de Manu Guix en la segona etapa de gravació. A final d'octubre van enregistrar les bases i ara ho estan tancant amb les veus. Tot i que el procés encara no s'hagi acabat, el grup té clar que el disc sortirà la primera setmana d'abril, que tindrà una cançó en català i que tindrà col·laboracions d'aquí i d'allà que encara no es poden anunciar.

El que sí que ha anunicat la banda aquesta setmana són els primers concerts de presentació, que s'han escollit en funció de les peticions que els fans els han fet per les xarxes. De moment, La Pegatina passarà per Espanya (Bilbao, Madrid, Burgos i Santiago de Compostela), França, Bèlgica, Holanda, el Regne Unit i, per segona vegada, Austràlia. 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La Pegatina, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.