Concert

Arriba el dia de l'Esperit Xai d'Oques Grasses

Aquest any, el dia de l'Esperit Xai se celebra a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Tots els beneficis han estat destinats a La Marató

| 21/12/2017 a les 11:27h

Oques Grasses
Oques Grasses | Arxiu
Ja és tradició que el 23 de desembre Oques Grasses celebri el dia de l’Esperit Xai. Enguany, se celebrarà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Les entrades es van esgotar en poc més d’una setmana, i els beneficis han anat destinats a La Marató.  

I com va sorgir aquesta tradició? Josep Montero, cantant del grup, explica: "Fa tres o quatre anys volíem acabar la gira d’una manera guai, i com que coincidia amb Nadal, vam decidir inventar-nos un dia que no fos ni de Jesús, ni els Reis, ni Sant Esteve". Com que els resultats van ser bons, cada 23 de desembre ho han celebrat de manera especial. L'any passat, per exemple, van fer quatre concerts en un dia, a Tarragona, Lleida, Girona i Barcelona. 

No han decidit si l’any que ve ho celebraran, ja que no coincidirà amb gira, però "potser ens agafarà el subidón" diu. No ha volgut explicar quines seran les sorpreses d'aquest dia de l'Esperit Xai 2018, però ha assegurat "que hi haurà merder".


Recentment la banda ha preparat un espectacle als teatres sota el nom de Meravellós desastre, que ha tingut resultats molt positius. "La gent que ve als concerts ens diu que s’ho passa molt bé, i els de l’obra ens donen les gràcies, ens feliciten i fins i tot hi ha gent que s’emociona i plora –com nosaltres–", explica, "després de quatre anys fent el mateix, de cop estàs fent una altra cosa que també t’omple".

El dia de l'Esperit Xai coincidirà amb el final de la gira You Poni (Beverly Hills Records, 2016). Els osonencs es prendran
 la primera meitat del 2018 de vacances, i després començaran a gravar. Montero ha explicat: "Ja tenim cosetes, vint, trenta o quaranta cançons potser. Ara bé, quan ens hi posem, les cançons que surtin seran totalment diferents".
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, oques grasses, final de gira, concert, solidaritat, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.