premis enderrock

La Nit dels Premis Enderrock 2018 s’avança un dia i se celebrarà el 7 de març

La gala de lliurament canvia de data en suport a la jornada reivindicativa del Dia de la Dona Treballadora

Txarango lidera la segona volta de la votació popular dels Premis Enderrock amb 7 nominacions

| 01/02/2018 a les 12:00h

Premis Enderrock
Premis Enderrock | Marta Fort
Els Premis Enderrock, 2018 – XX Premis de la Música Catalana, inicialment previstos per al dijous 8 de març, canvien de data i finalment s'avançaran un dia per celebrar-se el dimecres 7 de març, a les 21 hores, a l’Auditori de Girona. La festa dels premis tindrà lloc un dia abans per donar suport a la jornada reivindicativa del dia 8, en la qual s’han previst aturades i accions reivindicatives en defensa dels drets de les dones.

En solidaritat amb les demandes laborals i feministes dels col·lectius de dones del país, la revista Enderrock aposta també per un 8 de març reivindicatiu i avança la celebració de la seva gala anual al dia abans. La gala té el suport de l’Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, la Xarxa de Comunicació Local i el patrocini d’Estrella Damm, i serà, a més, el tret de sortida als actes de commemoració dels 25 anys de la publicació musical creada el 1993.  

La gala portarà les actuacions d'Els Catarres, La PegatinaMishima, Roger Mas i Núria Graham, Judit Neddermann, Roba Estesa, El Petit de Cal ErilFerran Palau, entre d’altres. La segona volta de la votació popular romandrà oberta fins a l’1 de febrer i Txarango encapçala el rànquing amb 7 nominacions, seguit d’Els Amics de les Arts, Blaumut i Zoo, que en tenen 5 cadascun. El 13 de febrer s’anunciaran en roda de premsa els finalistes per cada categoria i fins al 25 de febrer es podran votar els guanyadors que es donaran a conèixer al llarg de la gala.

Informació sobre les entrades
Les entrades posades a la venda la setmana passada, i que es van exhaurir en pocs dies, podran utilitzar-se sense fer cap canvi ni gestió, i per tant seran igualment vàlides per accedir al recinte el dia de la Gala dels Premis Enderrock, 7 de març. En cas que algú no pogués assistir a la gala, pot sol·licitar la devolució de l’import enviant un correu a [email protected] abans del 9 de febrer. L’import de la devolució es farà efectiu a la mateixa targeta amb la qual es va fer la compra. El mateix dia es tornaran a posar a la venda les entrades retornades.
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.