Actualitat

Els 25 anys de Gossos se celebraran a L'Auditori amb un concert irrepetible

Els manresans preparen un espectacle ple de sorpreses amb grups confirmats com Sopa de Cabra, Txarango o Els Amics de les Arts

Abans d'arribar al concert del dia 3 de maig s'obrirà un concurs de versions

Natxo Tarrés & The Wireless al Bornet de Cançons

| 05/02/2018 a les 14:00h

Aquest 2018 Gossos fan 25 anys com a banda
Aquest 2018 Gossos fan 25 anys com a banda | Xavier Mercadé
Els manresans Gossos fan 25 anys als escenaris i la manera que trien per celebrar-los és un gran concert amb amics, coneguts i sorpreses a l'Auditori de Barcelona. Es tracta d'un espectacle irrepetible on músics, actors i personalitats del món de la cultura homenatjaran la banda interpretant les seves cançons més conegudes. Justament aquest dilluns surten les entrades a la venda per a l'actuació col·lectiva que es farà el 3 de maig.

Gossos ha decidit donar veu als músics que al llarg de la seva trajectòria han confessat que eren grans admiradors seus. Entre aquests hi trobem artsites com Txarango, Sopa de Cabra, Els Amics de les Arts, Blaumut, Els Pets, Ramon Mirabet, Lax'n'Busto i Judit Neddermann, que ja han confirmat l'assistència. 

Un al·licient més per assistir a l'aniversari és la campanya #jocantogossos, un concurs de versions en què el guanyador tindrà l'oportunitat d'actuar davant dues mil persones aquella nit. Qui hi vulgui participar només ha d'enviar un correu a [email protected] amb el vídeo tocant una versió de Gossos. Tots els vídeos seran penjats al web Gossos.cat, i a partir de l’1 d’abril s’obrirà un procés de votació al mateix web on el públic decidirà quina és la millor versió de totes. El vídeo més votat rebrà com a premi poder pujar a l'escenari el dia 3 de maig.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Els Pets, Blaumut, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Txarango, aniversari, concert, Gossos, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.