Actualitat

Dorian torna per la porta gran amb el seu nou single

Es tracta del primer avançament de 'Justicia universal', el nou disc de la banda

L'àlbum es publicarà el proper 25 de maig i es presentarà a la sala Razzmatazz el 23 de novembre

| 09/03/2018 a les 12:00h

Dorian
Dorian | Sergi Margalef
Dorian torna per la porta gran per presentar el primer avançament del que serà el seu nou disc, Justicia universal (Intromúsica Records, 2018), que es publicarà el pròxim 25 de maig i es presentarà a Barcelona a la sala Razzmatazz el 23 de novembre. "Noches blancas" és el títol del nou single del grup barceloní, que s'acompanya d'un clip amb el qual la banda marca un abans i un després respecte a la seva sofisticada i molt personal producció musical, que mescla amb mestratge new wave i electrònica.



Cinc anys després de la publicació de La velocidad del vacío (Intromúsica Records, 2013), aquesta primavera veurà la llum un nou àlbum del grup amb temes originals. L'expectació d'aquest nou LP no quedarà curta després de l'allau de sold outs i de totes les vendes que el grup va generar amb Diez años y un día (Intromúsica Records, 2015), un disc de versions acústiques del seu propi repertori amb el qual van celebrar els 10 anys als escenaris.

"Noches blancas" és una cançó que augura per al nou àlbum tot el que sempre ens ha portat Dorian. Fidel al seu particular estil com a lletrista, Marc Dorian fa referència a alguns dels seus herois, a base de picades d'ullet literàries –“Noches blancas” és una novel·la de Dostoievski– i també musicals –Soda Stereo i Radio Futura. Tot, en un context d’uns versos que aborden de manera crua i directa temes com la soledat urbana o el desassossec, des d’un punt de vista tant fosc com vitalista.

A partir de maig, Dorian començarà una vertiginosa gira nacional i internacional de presentació de Justicia universal (Intromúsica Records, 2018) que els portarà des de Chicago fins a San Francisco o Los Angeles, passant per Ciutat de Mèxic, Veracruz, Puebla i grans sales i festivals de l’estat espanyol com el FIB, La Riviera o Razzmatazz.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, electrònica, new wave, single, justicia universal, Dorian

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.