Sona9

Et convidem a la festa del nou Sona9

El dimarts 13 se celebra la festa inaugual a la Fàbrica Estrella Damm amb els guanyadors de les dues últimes edicions

Comença una nova edició del Sona9

| 05/03/2018 a les 12:20h

Senyor Oca
Senyor Oca | Carles Rodríguez
El dimarts 13 de març us convidem a la festa de presentació del #18Sona9 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb les actuacions dels darrers guanyadors del concurs, Senyor Oca i Lakaste. Les invitacions per assistir al concert es poden aconseguir omplint aquest formulari. Les portes s'obriran a les 19.45 h i els concerts començaran a les 20 h.

La Sala de Màquines de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm acollirà aquest proper dimarts 13 de març a partir de les 20 h l’habitual concert de benvinguda del Sona9, que obre la nova temporada de la plataforma del pop emergent català i que estarà protagonitzat pels guanyadors de les dues darreres edicions: Lakaste (2016) i Senyor Oca (2017). 

Els flamants guanyadors del passat Sona9, Senyor Oca, presentaran alguna de les cançons del nou disc que actualment estan gravant als estudis Room Lab de Molins de Rei i que publicaran el proper mes de setembre. Per la seva part, Lakaste mostraran algun dels temes de Desastres naturals (DiscMedi 2017). 

Voleu venir a la festa d'inauguració del Sona9?
Si voleu venir al concert que llançarà el tret de sortida al Sona9, podeu aconseguir les invitacions omplint aquest formulari. Les portes s'obriran a les 19.45 h i els concerts començaran a les 20 h. Heu de saber que les portes d'accés del public al concert es tancaran a les 20.45 h.

Si voleu informar-vos de les darrers novetats del Sona9, així com inscriure el vostre grup a la nova edició, ho podeu fer accedint al web del concurs
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, concert, Estrella Damm, Sona9 2018, Senyor Oca, Lakaste, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.