Sona9

Descobrim els nous artistes del Sona9 a iCat

Al programa d'avui escoltarem els temes de Clàudia Cabero, Blues by Chance, Smussa i Zesc

Els músics debuten a la 18a edició del Sona9

Concert de Lakaste i Senyor Oca a la Damm

| 19/03/2018 a les 12:00h

Cartell del Sona9 2018
Cartell del Sona9 2018
Amb la tornada d'iCat a la FM fa alguns mesos que el programa Sona9 també hi té un nou espai: els dilluns d'11 a 12 de la nit teniu una cita amb el concurs en clau radiofònica de la mà de Lluís Gendrau.

Fins ara s’hi han pogut sentir fragments de concerts, acústics i entrevistes als semifinalistes del 17è Sona9, a més d'un recull de la millor música catalana del 2017, entre altres. Avui descobrirem quatre nous artistes que debuten a la divuitena edició del Sona9, que organitza iCat, Catalunya Ràdio, TV3 i Enderrock amb la Generalitat de Catalunya i el patrocini d'Estrella Damm.

Escoltarem els temes "El llimoner", "Estiu" i "Lisboa" de la cantautora Clàudia Cabero; "No tinc temps", "Amb el llom a la butxaca" i "No em deixis sol" de Blues by Chance; "La xica dels cabells estranys", "Picatrots", "Altra vegada" de Smussa, i "Dos collons i endevant", "Onze", "Un cowboy nascut al Vallès" i "Tot es fondrà" de Zesc. Gaudirem també de les entrevistes a cadascun dels artistes que sonaran al programa d'avui.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Clàudia Cabero, Blues by Chance, Smussa, Zesc, sona9, icat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.