Actualitat

Es fan públics els 58 grups que rebran les ajudes de les Cases de la Música

Els suports a la creació van des d'ajudes a l'enregistrament de maquetes fins a la producció de directes, passant per l'elaboració de càpsules audiovisuals

| 14/03/2018 a les 17:00h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Per segon any consecutiu les Cases de la Música han convocat el programa de suport a la creació musical per a formacions novelles i emergents de Catalunya. Dels 287 grups i artistes d’arreu de Catalunya que s’hi han presentat en aquesta edició, s’ha seleccionat un total de 58 grups que es beneficiaran de les ajudes, repartides entre 7 artistes per a enregistrament en estudi, 10 per a producció de directes, 33 per a creació de càpsules audiovisuals, 3 per a la participació al Mercat de Música Viva de Vic i 5 grups que participaran a la Fira Mediterrània de Manresa.

Aquestes ajudes a la creació musical s’han atorgat per jurats formats per cadascuna de les Cases de la Música, i bàsicament s’ha valorat la potencialitat i projecció futura de cada grup. També és determinant a l’hora de fer la selecció de grups l’impacte que pot tenir cadascuna de les ajudes en la seva carrera, i s’intenta orientar cada artista en la línia de suport que li pot servir per corregir mancances o per potenciar els seus punts forts.

Els grups seleccionats són els següents:

Grups seleccionats per a les ajudes a l’enregistrament de maquetes:
Thinkin' Wild, Cèlia Vila, Ginestà, Entre Orillas, Giancarlo Arena, Bountie i Inuk.
 
Grups seleccionats per a les ajudes a la producció de directes:
Anaïs Vila, Acts Of God, ComboPapayero, President Xai, Roko Banana, Santo Machango, DropColective, A4 Reggae Orchestra, Bounties i Èxta6.
 
Grups seleccionats per a les ajudes a capsules audiovisuals:
Supercomputer, Morlan River, ComboPapayero, President Xai, O Val das Mouras, Tremenda!, Balkan Paradise Orchestra, Cabaret Misêria, Lu Rois, Bounties, Lombao, Ohio Big Band, Panorâmica, Santo Machango, Meritxell Neddermann, David Mauricio, TimonRepublic, Yokos, Blues byChance, MP SIDE, 45 Degrees, Plants&friends, Lorien, Maio de Sal, Andana, Fredy Harmonica & The Concealers, Ilsen, La Folie, Maní Picao, Sinergia, Pele Macleod, El Pequeño Observatorio (EPO).

Grups seleccionats per actuar al MMVV – Escenari Cases de la Música:
Roko Banana, Ekko i TimónRepublic.
 
Grups seleccionats per actuar a la Fira Mediterrània de Manresa– Escenari Cases de la Música:
JoKB - Festa Camaleònica, Alverd Oliva, Marga Mbande, Eròtic-Giust i Sant Pau RhumbBand.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concursos, actualitat, Cases de la Música

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.