Actualitat

«Flamarada» a l'Strenes

La Companyia Elèctrica Dharma presenta avui el seu nou disc al festival gironí

Tot continua a l'Strenes; consulta les actuacions de la setmana

| 12/04/2019 a les 11:00h

Companyia Elèctrica Dharma
Companyia Elèctrica Dharma | Adrià Nebot i Paula Cadavid
El dia ha arribat, la Companyia Elèctrica Dharma torna als escenaris avui divendres 12 d'abril per presentar el seu nou disc després de 10 anys de silenci discogràfic. Serà al festival Strenes de Girona i ja només queden les últimes entrades. La cita tindrà lloc a les 21 h al Teatre Municipal de la ciutat.

La Dharma farà la presentació oficial del seu nou treball, Flamarada (RGB Suports, 2019), del qual vam poder sentir el primer avançament durant la gala dels Premis Enderrock. La formació va estrenar aquest nou disc el passat mes de març. Es tracta d'un treball que ofereix noves sonoritats però sense abandonar l'essència del grup. Sota l'imaginari de llampecs, fogueres, guspires i brases, el nou disc de la Dharma vol esdevenir una flamarada que no s'apagui i, com ja ens té acostumats, barreja cançons instrumentals i cantades, així com incorpora un tema amb la lletra d'un poema que Jordi Cuixart va escriure des de la presó perquè el grup la cantés. 

El festival Strenes va engegar fa unes setmanes amb el concert d'Oques Grasses al terrat de l'Oficina de Turisme, i aquesta setmana també s'hi podran veure els concerts de Pavvla, Els Catarres i Xarim Aresté, entre altres.
Especial: Strenes
Arxivat a: Enderrock, festivals, Flamarada, Strenes, Companyia Elèctrica Dharma, actualitat, strenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.