Beques

Nova convocatòria de Beques AIE

La societat d'artistes AIE va obrir el passat 6 de març una nova convocatòria de Beques d'Estudis Musicals per al curs 2018-19

Són dotacions de fins a 6.000 euros a centres d'aprenentatge musical tant nacionals com internacionals

Cost zero per a músics novells

| 30/03/2018 a les 18:00h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
La Societat d'Artistes, Intèrprets o Executants d'Espanya (AIE) va obrir el passat 6 de març una nova convocatòria de Beques d'Estudis Musicals per al curs 2018-19, amb l'arranjament de diverses modalitats.

L'entitat ofereix 23 beques d'alta especialització amb una dotació de fins a 6.000 euros, cadascuna destinada als estudis de música clàssica. També s'oferten 105 beques de formació o ampliació d'estudis musicals, amb una dotació de fins a 850 euros cadascuna.

A part, hi haurà cinc beques de formació o ampliació d'estudis musicals destinades a socis de la AIE majors de 35 anys, amb una dotació de 850 euros per estudiar a centres d'ensenyament musical no oficials, tant a l'Estat espanyol com a l'estranger, de lliure elecció, i s'inclouran també sis beques per als cursos internacionals Manuel de Falla de Granada, amb una dotació de 300 euros cadascuna.

Per tramitar la sol·licitud, els interessats hauran d'omplir abans del 20 d'abril el formulari online que trobaran al web de l'AIE Secció de Beques i presentar personalment o per correu postal la sol·licitud física juntament amb la resta de documentació requerida.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, beques, BequesAIE, AIE

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.