Concerts

El Petit de Cal Eril i Ferran Palau en tàndem a l'Apolo. Hi vols anar?

Sortegem una entrada doble per al concert del cicle Curtcircuit del proper dijous 22 de març

| 16/03/2018 a les 17:30h

El Petit de Cal Eril als Premis Enderrock d'enguany
El Petit de Cal Eril als Premis Enderrock d'enguany | Marta Font

Els fans d'El Petit de Cal Eril solen ser també seguidors de Ferran Palau. El Curtcircuit ho sap i ha programat als dos artistes el mateix dia perquè presentin els seus nous treballs en sincronia. El dijous 22 de març a la sala Apolo es podrà gaudir de les cançons de △ (Bankrobber, 2018) i Blanc (Halley Records, 2018).

El concepte de 'pop metafísic' ha estat patentat per aquests dos talents de Guissona i Collbató, pobles agermanats per la trajectòria dels seus dos fills predilectes. Un, Joan Pons, acaba de publicar el disc més compartit de la seva trajectòria, on ha aconseguit cohesionar la seva banda a tres ubicacions de gravació ben variades: Guissona, Olot i Nova York. L'altre, Ferran Palau, consolida una veu pròpia i única amb el seu projecte en solitari, deslliurant-se de tot l'innecesari per anar a trobar la puresa en només deu cançons. 

Vols anar al concert?
Des d'Enderrock.cat sortegem una entrada doble per al concert del proper dijous. Per participar en el concurs només has d'omplir aquest formulari i esperar al dimecres 21 a la tarda, quan farem públics els guanyadors. Sort i música!

Arxivat a: Enderrock, Curtcircuit, Sala Apolo, concert, sorteig, Ferran Palau, El Petti de Cal Eril

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.