Sona9

Coneixes els grups del Sona9 2018? Avui sonen a iCat

Al programa d'avui sentirem els temes d'artistes com Mama Patxanga i Jordi Dalmau, entre d'altres

El passat 15 d'abril es va tancar la convocatòria de la divuitena edició del concurs

Tancament d'inscripcions al Sona9

| 16/04/2018 a les 16:00h

Mama Patxanga
Mama Patxanga | Arxiu del grup
Amb la tornada d'iCat a la FM aquesta temporada, el concurs Sona9 torna a tenir un espai radiofònic on radiar els grups emergents cada dilluns d'11 a 12 de la nit. La cita radiofònica amb el concurs us la presenta setmanalment Lluís Gendrau.

Fins ara s’hi ha pogut sentir fragments de concerts, acústics i entrevistes als semifinalistes del 17è Sona9, a més d'un recull de la millor música catalana del 2017. Aquest diumenge 15 d'abril es va tancar la convocatòria de la divuitena edició del concurs, amb més d'un centenar d'artistes presentats. Mentre s'acaben de validar les darreres inscripcions i el jurat comença a valorar la llista dels divuit seleccionats del Sona9, a iCat escoltarem tots i cadascun dels candidats.

Al programa d'avui escoltarem els temes “Núvols negres” i “1984” de Mama Patxanga; “Promesa de la ràbia” i “Família feliç" de L'Home Invent; "Ombres" i "Parlant de tu" de Jordi Dalmau; "Nos estàs sol" i "Pur Rock'n'Roll" de 13 Copes; "Rèquiem" i "Somni naufragat" de Vicen-T; "Joe et miraré" i "Mirall" de Capvespre; "Fins tard" i "Som eterns" de Plou; "Potser la por no et porti enlloc" de Falcon & Firkin; "Ara que et tinc" i "Maresme lliure i tropical" de Sant Pau Rhum Band; "El pont del treball" i "De matinada" de Xavier Mata; "Un tros de pa" i "El cim" de Suai, i "Ballem" i "La millor part" de Som Gineus.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Som Guineus, Jordi Dalmau, Mamá Patxanga, icat, sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.