Festivals

Telecogresca 2018, radiografia d'una gran festa

La quarantena edició del festival se celebrarà el proper 14 d'abril al Parc del Fòrum

A Enderrock.cat sortegem una entrada doble per l'edició d'enguany

| 06/04/2018 a les 17:36h

Telecogresca
Telecogresca | Wikimedia commons
El proper dissabte 14 d’abril arriba la quarantena edició de la Telecogresca. El Parc del Fòrum de Barcelona serà l’espai d'acollida de vuit hores ininterrompudes de música en directe. De les 18.30 a les 03 h, un total de sis discjòqueis i cinc bandes seran els protagonistes de la festa universitària per excel·lència del nostre país. La programació del festival es dividirà en dos escenaris denominats com el Digital i l'Analògic.

Hi vols anar?
Des d'Enderrock.cat sortegem una entrada doble per l'edició d'enguany de la Telecogresca. Per participar en el concurs només has d'omplir aquest formulari i esperar a divendres 13 d'abril, quan farem públics els guanyadors.

Per als indecisos que encara no saben si anar-hi, tot seguit us expliquem el que necessiteu saber de cadascun dels artistes que passaran pel festival. 

Idea Música
18.30 h - Escenari Analògic

Els sabadellencs guanyadors de l'Engresca't 2018 presenten el seu primer disc, A flor de pell (autoeditat, 2017), un llarga durada carregat de vivències i reflexions que la formació ha exterioritzat a través d'un pop-rock trencador. Amb influències com Sau, Sopa de Cabra o Lax’n’Busto, el grup ha creat el seu propi estil captant l'essència de l'època actual.



Dj Monka
18.45 h - Escenari Digital

El barceloní és tot un expert a l'hora de barrejar estils totalment diferents. Ell i els seus plats són capaços de combinar gèneres com el rock, el reggae, el hip-hop, el funk, l'electrònica, el dubstep o el drum'n'bass, com qui ajunta l'aigua amb l'oli. Utilitzant tècniques de turntablism i scratch adaptades a la música actual i l'electrònica, Dj Monka farà gala del seu freestyle als escenaris del Fòrum.



Xavi Sarrià
19.30 h - Escenari Analògic

El que va ser membre-fundador d'Obrint Pas torna amb força als escenaris per presentar el seu projecte en solitari, Amb l'esperança entre les dents (Propaganda pel Fet!, 2017) és el seu primer disc. El valencià s'encarregarà de fer vibrar el públic de la Telecogresca amb els seus darrers temes i despertar la nostàlgia deixant caure algun clàssic d'Obrint Pas entre cançó i cançó.



Lo PutoCat
20 h - Escenari Digital

L'autoproclamat "terrorista musical" serà l'encarregat de posar el seu toc de hardcore al festival. Les seves mescles on combina la música de casa nostra amb les melodies més versemblants han triunfat a Youtube. 



Blanca Ross. 
21 h - Escenari Digital

La gironina trepitjarà els escenaris de la Telecogresca fent gala del seu estil diferencial amb el que projecta la música electrònica. El seu carisma i intuïció enfront d’una pista de ball l’ha elevat a realitzar les seves primeres aparicions internacionals.



Txarango
21.20 h - Escenari Analògic

Els grans triomfadors dels Premis Enderrock amb quatre guardons presenten el seu darrer disc, El cor de la terra (DiscMedi, 2017).



The Tripletz
22.30 h - Escenari Digital

Caracteritzats per la seva autenticitat, The Tripletz són un duet format per dos joves que s’expressen amb un projecte que barreja comunicació audiovisual, moda i música electrònica. La seva arriscada proposta musical els ha fet triomfar a Youtube, i a la Telecogresca tindran l'oportunitat de demostrar de què són capaços.



Zoo
23.20 h - Escenari Analògic

Després del gran èxit que va suposar Tempestes vénen del sud (Propaganda pel Fet!, 2014), els de Gandia presentaven fa poc més d'un any Raval (Propaganda pel fet, 2017). La formació valenciana s'encarregarà de captivar el públic de la Telecogresca amb les seves rimes més festives i compromeses.



Albert Neve
23.30 h - Escenari Digital

L'artista barceloní s'ha convertit en un dels representants més significatius i influents de l’escena musical electrònica a l'Estat espanyol. La seva música l’ha elevat al nivell internacional i la seva trajectòria demostra la seva capacitat per destacar en el panorama musical actual.



Lágrimas de Sangre
1.15 h - Escenari Analògic

Després d'una frenètica gira per les sales de tot l'Estat espanyol i una posterior gira d'estiu pels festivals amb més renom, els del Masnou i Barcelona venen a la Telecogresca carregats d'energia per tornar a fer bandera del rap combatiu. 



Vandal
1.15 h - Escenari Digital

L'artista britànic s'ha consolidat com a denominador de l’escena alternativa electrònica. Vandal és un dels responsables d’haver portat el raggatek a orelles del gran públic europeu. Per tots els que patíeu per la coincidència amb Lágrimas de Sangre, l'organització de la Telecogresca ha anunciat que quan els rapers del Maresme hagin acabat, encara quedaran 30 minuts ben bons del britànic.

Arxivat a: Enderrock, festivals, Xavi Sarrià, Telecogresca 2018, previa, lagrimas de sangre, zoo, Txarango

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.