Actualitat

El 3r Brunzit arriba a Martorelles. Hi vols anar?

Núria Graham, El Petit de Cal Eril, La Sra. Tomasa, Est Oest, Jordi Lanuza, Tversky i Sandra Bautista formen el cartell de la tercera edició

Sortegem una entrada doble per anar al festival que tindrà lloc el 12 de maig a Martorelles

| 09/05/2018 a les 20:45h

Núria Graham
Núria Graham | Xavi Torrent
El festival Brunzit de Martorelles celebrarà el proper 12 de maig a la Masia de Carrencà la tercera edició. Organitzat per l’Ajuntament de Martorelles en col·laboració del bar La Cúpula, la cita portarà aquest any el folk-rock i la psicodèlia d'El Petit de Cal Eril, l'indie de la catalana Núria Graham, el pop dels també vigatans Est Oest, l’electro mestís de La Sra. Tomasa, la veu i guitarra de Jordi Lanuza (Inspira), el funk, house i chill-wave de Tversky i el pop de la cantautora local Sandra Bautista.



Com a principals novetats de l’edició d’enguany, destaquen la cançó instrumental composta especialment pel Brunzit, que sonarà a tots els impactes publicitaris previs al festival, i la congelació del preu de l’edició 2017: 8 euros per l’entrada anticipada i 12 euros a taquilla.
 
La idea del disseny del cartell, obra de la il·lustradora Aina Desumvila i fet a mà amb cartró i cinta de pintor, vol simbolitzar el caliu, la joventut i l’austeritat que el festival vol representar. En aquest sentit, el festival es du a terme al pati de la Masia de Carrencà, un espai verd i històric de Martorelles, dividit entre l’escenari principal i la zona gastronòmica amb una aposta per productes de proximitat, de qualitat i ecològics. 

Vols anar-hi?
A Enderrock.cat sortegem dues entrades dobles perquè puguis anar al festival amb qui tu prefereixis. Prova sort i omple aquest formulari per poder entrar en el sorteig. 

 
Arxivat a: Enderrock, festivals, Brunzit, Tversky, Núria Graham, Jordi Lanuza, Est Oest, El Petit de Cal Eril, La Sra. Tomasa, Sandra Bautista

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.