Festivals

El Poble-sec se'n va de festival

La tercera edició del Festival SECO se celebrarà del 12 al 15 d'abril en diverses sales del barri

| 12/04/2018 a les 16:47h

Filastine & Nova
Filastine & Nova | Julieta Feroz
El barri del Poble-sec de Barcelona ha estat bressol de l'art i la música i ha vist créixer cantants tan coneguts com Joan Manuel Serrat. No és pas estrany que la tradició musical segueixi al barri i amb més força que mai. La tercera edició del Festival Itinerant de Música i Arts Escèniques de Poble Sec (SECO) arriba trepitjant fort i involucra associacions locals del bari com Jam Circus, Sala Nook, Espai Pedreres, Porta Roja, Bar Castaño i El Patán.

El tret de sortida de tot plegat serà el dijous 12 d'abril, amb tres exposicions situades a la galeria d'art Catascopio, al taller Tinta Invisible Edicions i a l'Associació Porta Vermella. Artistes de tots els racons del globus passaran pel Festival SECO durant tot el cap de setmana. La Minor, Émbolo, Kinematik, Filastine & Nova, Fasenuova i Vernon Sullivan posaran melodia i ritme al cartell de la nit de divendres 13 d'abril a la sala Upload i seran el preludi d'un cap de setmana ple de moviment.

El mateix dissabte 14 d'abril diversos artistes com María José González, Luistofoles, Natan Nexus i Kou Keri Kou es deixaran escoltar per diferents sales del barri del Poble-sec i l'endemà, diumenge 15 d'abril, tancaran les portes del festival grups com Till April, Los Moñekos, La Guapa, Cia Moveo, Cocanha i Martín Bruhn a la plaça de les Tres Xemeneies. 

Per als amants del cinema, el Festival SECO també llança la proposta "Cinema i música en viu", en què el músic Natan Nexus posarà melodia a les pel·lícules que es projectin a l'edició d'enguany. Pel que fa a la jornada festiva del diumenge, s'haurà de traslladar dels Jardins de les Tres Xemeneies a la Plaça del Sortidor degut a la manifestació que paralitzarà Barcelona sencera. 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Poble-Sec, Festival SECO, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.