Sona9

Ushanka, segon semifinalista del Sona9 2018

El vot del públic va classificar el grup barceloní

Coneixes La Tortuga Que Nunca Tuve, Maravint, Plou i Pubilles Ninja?

| 15/05/2018 a les 09:00h

Ushanka passen a la següent eliminatòria del Sona9
Ushanka passen a la següent eliminatòria del Sona9 | Carles Rodríguez
Ushanka és el nou grup classificat per a les semifinals del #18Sona9. En el segon concert preliminar també van actuar Sandra Bautista, Cuits Menut, que van demostrar la seva qualitat amb uns grans directes. 

Amb un total de 75 vots, Ushanka ha passat directament a les semifinals del Sona9. Per la seva part, Sandra Bautista, Cuits i Menut amb 51, 49 i 26 vots respectivament hauran d'esperar a la decisió del jurat per saber si poden accedir a una nova fase del concurs.

Les preliminars del Sona9 continuen, i avui dimarts 15 de maig hi haurà el darrer concert a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb les actuacions de La Tortuga Que Nunca TuveMaravint, Plou i Pubilles Ninja

Després dels primers concerts a Barcelona, el Sona9 viatja a Palma aquest divendres 18 de maig. El Teatre Municipal Xesc Forteza acollirà el quart concert preliminar amb els grups balears: CabotMareselva Monxos.

La primera fase del Sona9 2018 es tancarà el dijous 24 de maig a la sala Amstel Art de València amb les actuacions dels grups classificats de la Comunitat Valenciana: Kink Kong BoyL'Home Brut i Novembre Elèctric.
Especial: Fotos
Arxivat a: Enderrock, Cuits, Sandra Bautista, Menut, Ushanka, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.