festivals

30 anys de l'Anòlia d'Igualada amb Els Catarres, Joan Dausà i Sau30

La capital de l'Anoia celebrarà la 30a edició del festival del 14 al 21 de juliol

| 18/04/2018 a les 11:00h

Pere Camps, regidor de cultura d'Igualada, i Lluís Gendrau (Enderrock) presentant el cartell ahir a l'Antiga Fàbrica Damm
Pere Camps, regidor de cultura d'Igualada, i Lluís Gendrau (Enderrock) presentant el cartell ahir a l'Antiga Fàbrica Damm | Xavier Mercadé
El cartell del festival Anòlia 2018 ja és públic i notori. La festa per excel·lència de la Catalunya Central celebrarà la trentena edició a Igualada del 14 al 21 de juliol. Pels escenaris de l'Anòlia hi passaran noms cabdals del panorama musical català.

El concert d'obertura del 14 de juliol anirà a càrrec de Sau30, la banda original de Sau que Pep Sala ha reunit per tocar de nou les cançons de la mítica banda del rock català. La mateixa nit els seguiran Buhos, que presentaran el seu nou àlbum La gran vida (Música Global, 2018).

Més músics amb nous treballs discogràfics passaran per Igualada. Joan Dausà, per exemple, mostrarà les cançons d'Ara som gegants (Promo Arts, 2017), el seu tercer àlbum d'estudi, i Judit Neddermann farà el mateix amb el seu també tercer disc, Nua (Satélite K, 2018), al Pati del Museu de la Pell els dies 17 i 18 de juliol. Xavi Sarrià, excantant d'Obrint Pas, mostrarà a la capital de l'Anoia el seu primer àlbum en solitari, Amb l’esperança entre les dents (Propaganda pel Fet!, 2017) el 19 de juliol, també al Pati del Museu de la Pell.

No hi faltarà tampoc l'actuació de Roba Estesa, que a l'Anoia portarà les cançons del seu segon disc, Desglaç (Coopula Records, 2018). La banda femenina del Camp de Tarragona compartirà vetllada amb Xillona, un grup igualadí que ja ha mostrat la seva música a festivals com l'Acampada Jove. Tots dos concerts seran al dia 20 al Pati del Museu de la Pell. 

El cicle de concerts de l'Anòlia es tancarà amb Els Catarres. El grup d'Aiguafreda tocarà les cançons de Tots els meus principis (Música Global, 2018). Els acompanyarà JoKB, banda jove local guanyadora del Concurs de Música Jove 2016, que oferirà la seva peculiar "festa camaelònica". Totes dues propostes tindran lloc el dia 21 a la plaça de Cal Font.

Presentació de Festival Anòlia Foto: Xavier Mercadé

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Anoia, Judit Nedermann, Els Catarres, Joan Dausà, festivals, Anòlia, Igualada, Sau30

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.