Sona9

Diagnòstic del primer concert del Sona9 2018 a iCat

El programa d'avui repassarà el primer concert preliminar del Sona9 celebrat el passat 7 de maig a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Hi sonaran també els temes de Va!, L'Home Invent, Simètric i Sisu

Va! és el primer semifinalista del Sona9 2018

| 14/05/2018 a les 12:00h

Va! celebrant el pas a semifinals a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm
Va! celebrant el pas a semifinals a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm | Carles Rodríguez
Amb la tornada d'iCat a la FM aquesta temporada, el concurs Sona9 torna a tenir un espai radiofònic on radiar els grups emergents cada dilluns d'11 a 12 de la nit.

La cita radiofònica amb el concurs us la presenta setmanalment Lluís Gendrau. Fins ara s’hi han pogut sentir fragments de concerts, acústics i entrevistes als semifinalistes del 17è Sona9, a més d'un recull de la millor música catalana actual. El programa d'avui repassarà el primer concert preliminar del Sona9 celebrat el passat 7 de maig a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb Va! –elegits amb el vot del públic com a primer grup semifinalista–, L'Home Invent, Simètric i Sisu.

Concretament, al programa d'avui hi sonaran els temes "Pere Van Beethoven", "Vestit de flors", "La Laura diu que no", "Ella" i "La teva gran història" de Va!; "Algun dia diré qui era", "Família feliç", "Carrer Galàxia" i "Res a fer" de L'Home Invent; "Lluc", "Andreu" i "L'últim adéu" de Simètric, i "No callarem", "Carta a l'amanta", "Rèquiem al que va despullat" i "Moriré de vergonya" de Sisu.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Va!, Sona9 2018, iCat FM, Sisu, L'Home Invent, Simètric, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.