ACTULITAT

L'estiu de Jès!

El nou espectacle de la banda mallorquina inclou la col·laboració enregistrada del raper Valtonyc

| 24/05/2018 a les 20:00h

Jès!
Jès! | Carles Rodríguez
La música festiva del septet Jès! sempre ha anat lligada a un missatge reivindicatiu i conscient. El seu primer senzill del 2017, "Desperta", parlava de la necessitat de recuperar espais públics per difondre la cultura. El proper 16 de juny actuen a Sa Possessió de Palma per defensar la llibertat d'expressió, el missatge es transforma però és manté. Aquests dies presenten "Voltant (feat. Marga Rotger)":



Parla Marc Galmés, bateria del grup: "Dintre de la festivitat intentam tractar aquestes temàtiques. Una cosa és la posada a escena i l'altra el missatge. L'exili d'en Josep (Valtonyc) ens toca de prop. Com a mallorquins i com a músics tenim la responsabilitat de fer-ne ressò. Som amics i dins del nou espectacle ell ens ha prepararat una intervenció enregistrada per cloure el concert. El que està patint és molt greu".

Treu la llengua 
El proper dissabte 26 de maig els mallorquins formaran part de la jornada organitzada per l'Ajuntament de Palma i Joves de Mallorca per la Llengua juntament amb els grups Auxili i Pupil·les, des del País Valencià, i els recentments censurats Ebri Knight.
Arxivat a: Enderrock, Marga Rotger, actualitat, Jès!, Voltant, EDR Balears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.