Videoclip

Les ganes d'estiu arriben amb el nou videoclip de Pele MacLeod

La cançó "Estiu assolellat" formarà part del seu proper àlbum, 'Pluja fina'

Pele Macleod es prepara per l'hivern amb «Nadal per sempre (amb tu)»

| 13/06/2018 a les 12:30h

L'estiu ja truca a la porta i músics com Pele MacLeod ens fan venir encara més ganes que arribi amb videoclips com el que estrenem avui. "Estiu assolellat" és el tema que també es presenta en societat avui i que s'inspira en els records dels estius del músic a la Costa Brava. Amb l'acordió, la mandolina i la guitarra acústica, el segell MacLeod es manté a través d'un folk d'arrels escocesos. El videoclip, rodat entre Empuriabrava, Roses i Cala Joncols, pretén contagiar l'espectador de l'alegria de viure l'estiu amb tota la seva esplendor. Com diu Macleod, "la intenció era fer un tema d'estiu amb cara i ulls".


"La cançó és d'interpretació oberta. Que cadascú se la faci seva." Així ho vol el músic de Mollet, que també explica com aquest tema, juntament amb "Nadal per sempre (amb tu)", passarà a formar part del seu proper disc, Pluja fina (Picap, 2018). Actualment l'àlbum es troba en fase de composició i el músic en preveu el llançament per a l'hivern. El compositor explica el motiu del títol del disc: "El meu projecte no té un gran ressò mediàtic però, de la mateixa manera que el plugim, de mica en mica va calant".

Guanyador del premi a cinquena cançó de l'estiu de l'Enderrock 2017 per "Vora el mar" i el premi 'Tu hi toques' de la 63a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals 2017, Pele Bernial –alter ego de Macleod– es caracteritza pel pop d'aire britànic i el folk, gèneres musicals que nodreixen el seu darrer disc publicat, Veritat tossuda (Picap, 2017).

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, àlbum, Pele MacLeod, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.