videoclip

La celebració pletòrica i adolescent del nou videoclip de Buhos

Estrenem el videolip de "L'estiu és llibertat", on participen actors com Elisabet Casanovas, David Solans o Júlia Creus

| 27/06/2018 a les 12:00h

Buhos enceta l'estiu amb un videoclip d'infart. Les festes, els amors passatgers i les ganes irrefrenables de gaudir de la calor al cent per cent ressonen a la cançó "L'estiu és llibertat", que ara pren format audiovisual. El que estrenem avui és la continuació de "Volcans", una primera part que ja va fer explotar les xarxes i que ja ha rebut més de dos milions de visualitzacions. Segons explica Guillem Solé, cantant de Buhos, el grup ha volgut fer una cosa "que no s'hagués fet mai" i el resultat és una minisèrie a partir de les seves cançons.


Per a aquest propòsit s'havia d'acompanyar, ni més ni menys, que de la tropa de Merlí, una sèrie que va enganxar completament els membres de Buhos. Tal com explica el cantant, "Merlí ens va unir molt com a grup i considerem que és una de les millors sèries que s'han fet en català". És per això que van convidar els actors a participar en el seu projecte. Elisabet Casanovas, David Solans i Júlia Creus són alguns dels protagonistes de la sèrie que apareixen al videoclip, que recorda alguna de les festes dels alumnes de l'Institut Àngel Guimerà.  

De fet, l'audiovisual bascula entre el somni i la realitat, ja que el protagonista, encarnat per l'actor Albert Bufill, no sap si la festa viscuda ha estat, o no, imaginació seva. En aquest ambient ambigu de celebració estiuenca, a més, hi apareixen artistes locals com Suu, Dj Sendo o Lo Puto Cat. Com a anècdota, uns que també apareixem al videoclip som els treballadors d'Enderrock, ja que l'escena d'oficina està gravada a la nostra redacció.

Buhos no descarta gravar el tercer capítol d'aquest serial de videoclips. Aquesta hiperactivitat és el reflex de la brillant situació del grup, que acaba de llançar el disc La gran vida (Música Global, 2018). Els membres de la banda de Calafell asseguren que estan apostant fort per la branca musical perquè ara veuen com poden complir el seu somni adolescent de dedicar-se a la música. Explica Guillem Solé: "el que volem en aquest moment és viure intensament, sabem que això no durarà per sempre i no volem escatimar en esforços perquè és una etapa molt bonica com a grup". Fer-ho "a lo bèstia" és la seva manera de celebrar el seu moment d'èxit.

Buhos. Foto: Bernat Almirall

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Buhos, videoclip, La Gran Vida, David Solans, videoclips, Merlí, L'estiu és llibertat

COMENTARIS

Buhos per sempre

Tita tere , 27/06/2018 a les 18:31

Guaiiiiiiiii

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.