Concerts

Els concerts de Sant Joan

Repassem les revetlles més musicals del país: de Barcelona a Valls, passant per Rubí, l'Estartit o Olesa de Montserrat

Festivals a les Balears: 10 cites que no et pots perdre

| 18/06/2018 a les 11:00h

Revetlla de Sant Joan
Revetlla de Sant Joan | Àlex Carmona
Creiem o no en el poder regenerador de la natura, hi ha una celebració pagana que fa encendre fogueres a tothom per donar la benvinguda a una nova estació. La revetlla de Sant Joan és el tret de sortida a un calendari replet de festivals de màniga curta i dies sense fi. La música, evidentment, no pot faltar en el solstici preferit dels més piròmans, i per això des d'Enderrock et llistem les revetlles més destacades d'aquest 2018 perquè puguis passar una bona sortida de primavera.

Barcelona
A la capital catalana la festa més multitudinària serà la del Palo Market Fest al Parc del Fòrum, que s'allargarà fins diumenge. El 23 de juny a partir del migdia seran Llibert Fortuny, Veski, Alex Bass i Aurora els que hi inauguraran el solstici. Quan el sol es pongui els altaveus seguiran sonant amb Raynald Colom i Blurum 13, Peter Party, Funky All Stars i Bad Gyal Dj Set. L'endemà, el recinte del Poblenou despertarà amb altres artistes com Mel Semé, Kumar i Glove Party Djs

A altres punts de la ciutat la revetlla agafarà una altra forma. A la sala BeGood, per exemple, els petards s'intercanviaran per un directe explosiu de Los Ganglios i Ultra-Local Djs

Castellví de la Marca
A la comarca de l'Alt Penedès s'hi celebra una revetlla poc convencional. El Solstice Gathering (Psychedelic Sant Joan Tale) dona la benvinguda a la nova estació de l'any amb estils musicals com el trance, el hardcore i altres gèneres electrònics com el ragga-jungle.

L'Estartit
El festival Ítaca aposta per una revetlla empordanesa amb noms de renom. La nit avançarà al ritme d'Ebri Knight, Koers, Germà Negre, Pachawa Sound Dj Gambeat (Radio Bemba Sound System). 

Mollerussa
A la capital del Pla Urgell ha sorgit un nou esdeveniment: el Mon Amour Mollerussa Summer Festival, que albergarà diversos concerts els dies 22 i 23 de juny. La nit de Sant Joan seran Cesk Freixas, Els Amics de les Arts, Sense Sal, Amparanoia, Xeic!, Boikot, La Cosa Nostra, DJ Sendo els que animin la festa. 

Olesa de Montserrat
Al peu de la muntanya de la Moreneta, Auxili posarà el to pagà a una nit de Sant Joan preparada per ressonar a ritme de reggae. 

Rubí
Amb un cartell que s'ampliarà fins a l'1 de juliol, el Rubí Random Music Festival ha escollit La Raíz i el seu comiat de gira per inaugurar l'estiu. Després serà Bribriblibli, grup de tribut a Extremoduro, el que tancarà la vetllada. 

Sant Joan de Blanes
Després de l'encesa de la foguera, el municipi engegarà la nit amb les actuacions de Tropical Roots, Arkadia Sound i PD Zitas

Valls
A l'escenari situat a l'aparcament del barri vell tindrà lloc la revetlla vallenca de Sant Joan. BuhosEls Catarres i Hora de Joglar: aquests grups seran els encarregats d'acompanyar amb concerts la sortida del sol. A més, al nucli històric també s'hi oferirà la música d'arrel de Pep Gimeno 'Botifarra' i les versions de l'Orquestra Mitjanit. Per acabar, també passarà pels micròfons de Valls l’Orquestra La Principal de la Bisbal

Vilassar de Mar
A la costa del Maresme la coca de Sant Joan compartirà protagonisme amb grups destacats com El Diluvi, La Flor del Otro, Clotildes i PD Porco Rosso. La nit acabarà amb l'animació de l'Orquestra DiVersiones.
Especial: Agenda
Arxivat a: Enderrock, llista, Sant Joan, revetlla, actualitat, concerts, agenda

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.