concerts

Berenar enèrgic al Canet Rock amb La Soul Machine i Brodas Bros

El Canet Rock 2018 mostrarà un espectacle que fusionarà la música de La Soul Machine i la dansa de la companyia Brodas Bros

| 29/06/2018 a les 17:20h

Imatge il·lustrativa

La nit del Canet Rock 2018 no farà esperar el seu moment àlgid, ja que l'explosió d'energia arribarà concretament a l'hora de berenar, a les 18 h. La Soul Machine i la companyia de dansa Brodas Bros oferiran un espectacle conjunt en què no només les orelles hauran d'estar preparades, sinó que els ulls tampoc podran deixar de mirar l'escenari. 

Francesc Brull, baixista de La Soul Machine, explica que aquesta unió es va produir ni més ni menys que a una festa del Super3. Els dos grups es van conèixer allà i de seguida van congeniar, de manera que es van decidir a gravar junts el videoclip de "No hi ha estop" del disc Una nota a la nevera (RGB Suports, 2017). A partir d'aquí, la comunió funk ha anat cap amunt. 


A la banda del Priorat els agrada molt la dansa i, segons afirma Brull, creuen que va molt ben lligada amb la música funk i soul que ells toquen. Així, admirats per l'energia, la posada a escena i l'empatia que Brodas Bros tenen amb el públic a les actuacions, La Soul Machine té preparada mitja hora de cançons de funk, que els ballarins interpretaran amb el seu cos el proper 7 de juliol a Canet de Mar. La interacció dels dos grups, veure la música en totes les seves dimensions i la fusió entre aquestes dues disciplines cosines germanes seran el còctel enèrgic que prendran per berenar els assistents a l'edició d'enguany del Canet.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Brodas Bros, canet rock 2018, La Soul Machine, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.