videoclip

Estrenem el nou videoclip de Lildami

"Enredat" és la primera cançó que s'avança del primer disc del terrassenc, que es dirà '10 vos guard'

Què escolta la Generació Z?

| 25/06/2018 a les 17:00h

Lildami
Lildami | Juan Miguel Morales
Lildami ja porta uns anys sent rei de youtube, amb cançons i vídeos que sumen milers de visualitzacions. Ara, després de 50 cançons i un gran nombre de mixtapes que serveixen de recopilatori, Damià Rodríguez es vol atrevir amb un primer disc. 10 vos guard (autoeditat, 2018) és el títol de la primera referència discogràfica del terrassenc, deu temes inèdits dels quals tenim la sort de poder-ne estrenar un en exclusiva. "Enredat", a més, arriba acompanyat d'un flamant videoclip.


Com és habitual en l'escena del trap, les col·laboracions entre artistes són d'allò més naturals. En el cas d'"Enredat", Lildami canta juntament amb Emotional Goku. No és la primera vegada que la parella s'uneix en una cançó, ja ho havien fet a "Ella", "Bé i va" o "Pican pedra".

Al nou disc de Lildami també hi apareixen amics de l'escena catalana de rap actual com Paucha, LilGuiu i Good Jan de P.A.W.N. Gang, Flashy Ice Cream, Enry-K i Lil Moss de Damed Squad, Las Jotas o Sr. Chen. Precisament aquest últim és qui s'ha encarregat de mesclar les deu cançons de 10 vos guard al seu estudi de Rubí.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, trap, Emotional Goku, estrena, Lildami, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.