Aquelarre

L'Aquelarre 2018 es presenta amb una bona festa. Hi vols anar?

El cartell de la gran festa cerverina es desgranarà a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el proper 3 de juliol

| 02/07/2018 a les 17:00h

Ebri Knight actuarà a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm
Ebri Knight actuarà a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm | Juan Miguel Morales
Demà dimarts 3 de juliol a les 12 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona tindrà lloc l'acte de presentació de l'Aquelarre de Cervera, la gran festa del foc i la música de les Terres de Ponent.

A l'acte es desgranarà la programació de la festivitat que se celebrarà del 26 al 28 d'agost, amb els seus elements més característics, com el Mascle Cabró, l'Escorreguda del Mascle, el Ball de la Polla i el Foqueral. A l'acte de dimarts hi participarà la Companyia Elèctrica Dharma, que anunciarà la seva actuació especial a l'Aquelarre de Cervera. També es detallarà com anirà l'actuació especial de l'Aquelarre al Festival Cruïlla, el divendres 13 de juliol. 

La cervesa i la coca de Cervera no faltaran a l'acte. Es podran degustar mentre s'escolta el concert en directe del grup de folk-rock Ebri Knight. Els maresmencs formen part del cartell musical de la gran festa cerverina, on quinze grups catalans, entre els quals Roba Estesa, Doctor Prats i Itaca Band, completen el cartell.

Hi vols anar?
Si vols aconseguir una invitació per venir a la presentació de l'Aquelarre 2018, només cal que omplis aquest formulari. Els vint primers s'emportaran de regal un barret de l'Aquelarre!
 

Cartell Aquelarre 2018. Foto: Aquelarre

Arxivat a: Enderrock, Aquelarre, Cervera, Aquelarre 2018, Fàbrica Estrella Damm, Ebri Knight

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.