actualitat

L'ANC organitza un concert a Palafrugell en solidaritat amb Jordi Sànchez i tots els represaliats

'El teu lloc és aquí' és el lema d'aquest nou acte tenyit de groc

Se celebrarà el dissabte 28 de juliol a partir de les 18 h i fins a la 1 de la matinada

Músics i parlaments protagonitzaran la vetllada

Concert per la Llibertat dels Presos

| 16/07/2018 a les 11:00h

Concert per la Llibertat del 3 de desembre del 2017 a l'Estadi Olímpic
Concert per la Llibertat del 3 de desembre del 2017 a l'Estadi Olímpic | Xavier Mercadé
Avui fa 9 mesos que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart són a la presó. Les mostres de suport cap a ells, però també cap a la resta de presos i exiliats, no s'aturen. La darrera és El teu lloc és aquí: aquest és el lema del concert que està organitzant l'ANC i l'Associació d'Estudis per la Democràcia, en solidaritat amb Jordi Sànchez i tots els represaliats pel 28 de juliol a Palafrugell, davant el Museu del Suro. Una vetllada-sopar de set hores on la música serà un dels grans protagonistes.

Solk, Senyor dels LlampsJosep TeroMarina RossellGerard Sesé, Virgínia Martínez (ex-La Porta dels Somnis), Salva Racero, Jordi MolinaLa FolieÈric VinaixaArnau Tordera (Obeses), Quim Vila, Duble Buble o la Companyia Elèctrica Dharma són algunes de les formacions que ja han confirmat que pujaran a l'escenari. També ho faran membres de la societat civil i polítics, en un seguit de parlaments que faran que la festa, que començarà a les 18 h, acabi ben passada la mitjanit.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Jordi Sánchez, Palafrugell, ANC, concert

COMENTARIS

El meu lloc és amb vosaltres

Mallorcat, 23/07/2018 a les 01:04

M'encantaria poder venir dia 28 a la festa per el Jordi Sanchez i per els altres empresonats, perô visc a Mallorca i no podrer esserhi. Us desitjo lo millor. El meu cor estará amb vosaltres. Us admiro. Vaig tenir el gust de coneixer l'Oriol Sanchez en el sopar groc de Campanet(Mallorca) i ara he vist l'entrevista de na Susanna Barreda amb el Toni Bassas, sou una gent maravellosa, us envio el meu suport i el meu amor.. Justicia i LLIBERTAT. Desitg q aviat poguem fer una festa grossa per celebrar la llibertat.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.