actualitat

Macaco, Zoo i Dàmaris Gelabert: els concerts massius de la Diada 2018

Landry el Rumbero i Balkan Paradise Orchestra també actuaran a l'Arc del Triomf l'11 de setembre

Jordi Cuixart: «Aquesta Diada el clam per la llibertat ha de fer la volta al món»

 Lluís Danés prepara l'acte institucional amb músics com Roger Mas, Judit Neddermann, Gemma Humet i Txarango, entre altres

Els concerts de la Diada 2017

Zoo posarà la música a la Diada

| 04/09/2018 a les 10:20h

Imatge il·lustrativa
Des de Lledoners, Jordi Cuixart, el president d'Òmnium Cultural, ha fet una crida per al proper dimarts 11 de setembre: "Aquesta Diada el clam per la llibertat ha de fer la volta al món", ha dit. Serà la primera vegada que Cuixart viurà la Diada des de la presó, on és des de fa gairebé onze mesos.

Els actes organitzats per Òmnium Cultural engegaran a les 10 del matí al Passeig de Lluís Companys, i la música en serà protagonista. A les 11 hi actuarà Landry el Rumbero, i a les 12 del migdia serà el torn de Dàmaris Gelabert.


Un cop acabada la manifestació, a les 18.30 h, començarà el concert de la tarda, enguany protagonitzat per la Balkan Paradise Orchestra, Zoo i, tancant la jornada, Macaco, uns mesos després d'haver actuat al Canet Rock.


Llibertat des de la plaça de Sant Jaume
D'altra banda, Lluís Danés ha anunciat que serà el director de Llibertat, l'acte institucional de la Diada d'enguany. Se celebrarà la vigília del dia festiu, el 10 de setembre, a la plaça de Sant Jaume a les 22 h, i es podrà seguir en directe des de TV3. En aquest espectacle l'acompanyaran músics com Roger Mas, Xavi Lloses, Judit Neddermann, Ivette Nadal, Txarango i Gemma Humet, entre altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, diada nacional de catalunya, balkan paradise orchestra, zoo, landry el rumbero, dàmaris gelabert, macaco

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.