Enderrock Sona

Dijous tens una cita amb Marcel Lázara i Júlia Arrey i Exili a Elba a l'Enderrock Sona

Els concerts es faran a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Demana la teva invitació per al showcase en acústic

| 04/09/2018 a les 15:00h

Marcel Lázara i Júlia Arrey
Marcel Lázara i Júlia Arrey | Michal Novak
El cicle de setembre de l'Enderrock Sona comença aquest dijous amb Marcel Lázara i Júlia Arrey Exili a Elba. La cita és a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona), on a més es farà la presentació oficial del número 280 de la revista Enderrock.

Marcel Lázara i Júlia Arrey és el grup en portada de l'edició en paper de l'Enderrock de setembre. El duet pujarà a l'escenari per presentar el seu darrer àlbum, Pedalant endins (Halley Records, 2018)A través d'una entrevista i un showcase amb el format habitual dels seus concerts, la parella del Ripollès interpretarà algunes de les cançons del seu nou disc.

El grup Exili a Elba serà qui obrirà l'Enderrock Sona de setembre amb un concert en què continuarà presentant el seu tercer disc, Deus Ex Machina (Satélite K, 2017).

Les portes de l'Àntiga Fàbrica Estrella Damm s'obriran a les 19.45 h per donar inici a les 20 h al primer concert, d'Exili a Elba. A les 21 h es tancaran les portes i començarà el concert de Marcel Lázara i Júlia Arrey

Hi vols anar? 
Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona del dijous 6 de setembre, només cal que omplis aquest formulari.
Arxivat a: Enderrock, concert, Exili a Elba, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Enderrock Sona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.