Enderrock Sona

Vine a l'Enderrock Sona de setembre amb Marcel Lázara i Júlia Arrey i Exili a Elba

Demana la teva invitació per al showcase en acústic del proper dijous 6 de setembre

El debut de Marcel Lázara i Júlia Arrey, cançó per cançó

| 29/08/2018 a les 10:43h

Marcel Lázara i Júlia Arrey
Marcel Lázara i Júlia Arrey | Michal Novak
Marcel Lázara i Júlia Arrey i Exili a Elba són els grups convidats al cicle Enderrock Sona del mes de setembre. Les dues bandes actuaran en directe el dijous 6 de setembre a les 20 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) en la que serà la presentació oficial del número 280 de la revista Enderrock.

Marcel Lázara i Júlia Arrey són el grup en portada de l'edició en paper de l'Enderrock de setembre i pujaran a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm per presentar Pedalant endins (Halley Records, 2018)A través d'una entrevista i un showcase amb el format habitual dels seus concerts, la parella del Ripollès interpretarà algunes de les cançons del seu nou disc.

El grup Exili a Elba obrirà l'Enderrock Sona de setembre amb un concert on continuarà presentant el seu tercer disc, Deus Ex Machina (Satélite K, 2017).

Les portes per al concert s'obriran a les 19.45 h i a les 20 h començarà el primer concert d'Exili a Elba. A les 21 h es tancaran les portes i començarà el concert de Marcel Lázara i Júlia Arrey

Hi vols anar? 
Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona del dijous 6 de setembre, només cal que omplis aquest formulari.
Arxivat a: Enderrock, Exili a Elba, Enderrock Sona, Marcel Lázara i Júlia Arrey, concert

COMENTARIS

Musica

Anònim, 30/08/2018 a les 19:58

Vull anar al concert

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.