sorteig

Reggae i cultura sound system en vena a la Dub Academy Week. Hi vols anar?

La primera edició de la DAW! se celebrarà de l'11 al 15 de setembre a Barcelona i Santa Coloma de Gramenet

Sortegem dues entrades dobles per a tota la programació del festival

| 06/09/2018 a les 15:00h

Sr. Wilson actua el 13 de setembre a la Razzmatazz
Sr. Wilson actua el 13 de setembre a la Razzmatazz | Arxiu artista
La cultura jamaicana no para de créixer dins el panorama musical català i està ubicant la ciutat de Barcelona com un dels centres neuràlgics de la cultura reggae i sound system a Europa. Una prova d'aquest augment de seguidors és la creació de projectes i festivals com la Dub Academy Week (DAW!), una iniciativa que pretén reunir el bo i millor de la cultura reggae local i internacional en cinc dies de directes i tallers repartits per diverses sales de la ciutat comtal i Santa Coloma de Gramenet, com Razzmatazz, Apolo, The Wolf o Les Terrasses de Santa Coloma. 

La primera edició de la DAW!, que se celebrarà de l'11 al 15 de setembre i que neix sota el lema 'Music is our religion, streets our school', portarà artistes de renom com el productor Adrian Sherwood o King Earthquake, referents en l'àmbit del dub britànic. Des de Jamaica també aterrarà Word, Sound & Power, i també hi seran la proposta dels italians O.B.F i la francesa Damé, entre altres.

Pel que fa a artistes o equips catalans, la DAW! també ha guardat un lloc a Sr. Wilson i Paula Bu. A més, amb la mirada dirigida als amants de les sessions de sound system més variades, el festival també portarà una trobada d'equips catalans, amb la presència de l'Arise Sound System, l'Afrikan Warriors Sound System, el Dubstral Sound System i el Kusasi Sound System


Hi vols anar?
A Enderrock no volem que et perdis les sessions de la Dub Academy Week i per això sortegem dues entrades dobles per a tota la programació de concerts d'aquesta cita tan especial. Només cal que omplis el formulari i que creuis els dits per ser-ne el guanyador o guanyadora. 
Arxivat a: Enderrock, Adrian Sherwood, Sr.Wilson, Paula Bu, King Earthquake, sorteig, Dub Academy Week, reggae, sound system, dub

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.